Spar penge på dine nye dæk

Date Added: juni 30, 2008

Author: Mads Jensen

Der er ingen tvivl om at det koster kassen at have bil i Danmark. Jeg ved ikke om Danmark er det dyreste land i verden at have bil, men det må være tæt på.

Ikke alene er det dyrt at købe en bil. Det er også dyrt at holde den kørende. Det er efterhånden længe siden benzinen begyndte at koste mere end 10 kr literen. Udover benzin har du også brug for fx. dæk. Det sæt dæk din bil blev født med er ikke nok – der er brug for både sommerdæk og vinterdæk, da vejret i Danmark som bekendt skifter en del i løbet af året.

Heldigvis er der penge at spare hvis du kigger dig for inden du køber nye dæk. Først og fremmest kan du selvfølgelig sammenligne priser inden du køber nye dæk, så du er sikker på at få dem billigst muligt.

Hvis du har mod på det, så kan du dog gøre meget mere end blot sammenligne priser. Du kan fx. prøve at se om du kan finde nogle parallelimporterede dæk eller regummierede dæk.

Parallelimporterede dæk er dæk der er billigere fordi de er importeret på en anden måde end normalt. Regummierede dæk er gamle dæk der har fået monteret en ny slidbane.

Du kan læse meget mere om dæk og køb af billige dæk på ASiden.dk.