To ting du skal tænke over, når du køber fyringsolie

Date Added: august 9, 2012

Author: Anette

Det kan være lidt af en jungle at finde frem til den mest økonomiske måde at varme sit hjem op på. Hvis man har et oliefyr, er det et logisk sted at starte ved, ja, fyringsolien. For der kan være store penge at spare ved at vælge den rigtige udbyder. Når du skal udregne din pris på fyringsolie, kommer her to ting, som er afgørende for, hvor meget din olie kommer til at koste.

1. Størrelsen på din tank: Du kan aflæse størrelsen på din olietank på flere måder. 1) I forbindelse med opsættelse af oliefyret udleveres der som regel en tankattest, hvor du kan aflæse størrelsen. 2) På de fleste tanke sidder et registreringsmærke, der orienterer om fyrets størrelse og alder 3) Hvis du hverken kan finde attest eller mærke, kan du altid få oplyst størrelsen på din tanke hos BBR.

2. Størrelsen på din bestilling: Som resultat af punkt 1 kan du regne ud, hvor mange liter fyringsolie, du skal have. Når du kender størrelsen og formen på din beholder, kan det udregnes, hvor meget olie, du i forvejen har liggende i tanken. Dette fratrækkes tankens fulde kapacitet, og så ved du præcis, hvor meget olie, der skal bestilles

Når du har styr på disse to punkter, kan du begynde at søge efter den laveste dagspris på fyringsolie på nettet.