Tre praktiske og smarte gadgets til forruden.

Date Added: oktober 2, 2010

Author: Jaran

Hvis du ønsker at peppe din bil op og tilføje lidt underholdning til de daglige køreture, bør du se nogle af de bedste gadgets til forruden. Vi har alt fra det praktiske til det morsomme til at give din bil en ansigtsløftning. Nogle af vores gadgets kan oven i købet gøre dit liv nemmere, så hvorfor ikke kaste et blik på nogle af de smarteste gadgets til forruden og finde noget, du virkelig kan lide?

Forrudens vigtigste funktion er selvfølgelig at beskytte mod vind, støv og stenslag samt at sikre fuldt overblik og udsyn over vejen, men det betyder ikke, at du ikke kan forsyne forruden med lidt ekstra funktionalitet. En af de smarteste gadgets på markedet er for eksempel en fartmåler monteret på forruden. Du får både din hastighed og kørselsretning vist digitalt på frontruden, og det vil føles, som om du kører ind i fremtiden uanset din bils rigtige alder.

Det bedste ved den digitale fartmåler, foruden dens smarte design, er, at du kan indstille den til at advare dig, når du kører for stærkt. Fartmåleren er Bluetooth-kompatibel, og det betyder, at den samarbejder med både din smartphone, PDA og bærbare computer, og den kan oplades via bilens cigarettænder.

En anden smart gadget til forruden med masser af praktiske anvendelsesmuligheder er en rudeopvarmer. Den er ideel til dig, der bor under køligere himmelstrøg, og den kan spare dig en masse tid ved at gørebesværlig isskrabning af bilruder til fortid. Du kan endda tidsindstille det smarte og funktionelle biludstyr således, at du kan nyde din morgenkaffe indendørs, mens bilens ruder opvarmes. Derfor er det også lige sagen for B-mennesker.

Et godt valg til den moderne bilist, der ønsker at give sin bil en ekstra pift, må være den smarte mobiltelefonholder. Der findes mange nye modeller af mobiltelefonholdere, der nemt monteres påforruden, og dermed har du din dyrebare smartphone eller GPS sikker og lige ved hånden. Hvis du hører til de lidt mere traditionelle bilister, kan du i stedet vælge en holder til notesblok. Vær dog forsigtig, og vælg altid kvalitetsvarer, så du ikke ender med at søge efter steder, der tilbyder reparation af bilrude, fordi bilen blev beskadiget af uautoriserede eller defekte produkter! Hvis du er i tvivl, så sørg altid for at undersøge tingene først.