LET’S DO BUSINESS

Date Added: april 17, 2010

Author: Reda

Normal.dotm 0 0 1 243 1388 LET’S DO BUSINESS 11 2 1704 12.0 0 false 21 18 pkt 18 pkt 0 0 false false false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabel – Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Jeg overgiver mig aldrig, aldrig, aldrig

Den franske general Weygand, havde sagt til den franske regering i krigens begyndelse << Om tre uger vil England få halsen vredet om som en høne << Winston S. Churchill fortalte den historie under sit besøg i det canadiske parlament<< – Han gjorde en lille kunstpause og tilføjede <

En kollega har fortalt mig om sine oplevelser som iværksætter, og om sin nye virksomhed. Han beskrev dette, som en lille skoledreng på sin første skoledag, med ny skoletaske, og et flot penalhus, med det sidste nye indenfor farveblyanter, stor tro på fremtiden, og i første frikvarter får man buksevand af gårdvagten.

Som udgangspunkt tror vi alle vel, at succesen har forstået vores koncept før alle andre, og derfor bliver vi utrygge, når dette viser sig ikke at være tilfældet. Millioner af mennesker er ulykkelige og fattige hele livet, fordi de giver op, eller ikke skaber nye planer til erstatning for dem, der ikke dur.

Ingen der er tilhængere af succes, kan med rimelighed forvente at samle sig en formue uden at opleve midlertidige nederlag.

I en skole sal udenfor London, var folk kommet fra nær og fjern, for at høre den store taler fortælle, hvordan han besejrede tyskerne, efter at England havde oplevet deres – 11. september 2001 – dag ud og dag ind, nat efter nat, år efter år.

Da der var ro i salen, rejste Winston S. Churchill sig op fra en stol bag talerstolen, han gik op på talerstolen, og kiggede ud blandt sine tilhørere, dette gjorde han i så lang tid, at folk til sidst dårlig nok turde trække vejret, og med en kraftfuld stemme, nærmest skreg han.:

Jeg overgiver mig aldrig, aldrig, aldrig