SuperSaaS bekæmper svineinfluenza

Date Added: april 30, 2010

Author: Jens

Kategori:

Svineinfluenza (H1N1 – red.) er ikke længere dagligt i medierne, men nu viser det sig, at ny teknologi, har været med til kraftigt at reducere omfanget af H1N1 i Irland.

Da den irske regering besluttede at vaccinere den yngste og ældste del af befolkningen mod H1N1 svineinfluenza, så den irske regering hurtigt, at der ville blive en stor logistik mæssig udfordring for at få koordineret og optimeret vaccinationsbesøgene på hospitalerne.

I nogle lande bad regeringen befolkningen stå og vente i lange køer. “The Irish Health Service Executive” valgte istedet at bruge en SuperSaaS online kalender for hvert enkelt hospital i hele landet, og blot bruge internet adressen i PR kampagnen, så befolkningen selv kunne lave den online tidsbestilling, som passede befolkningen bedst.

Det online bookingsystem SuperSaaS fungerede perfekt, og befolkningen var meget glade for den gode selv-service ide, siger direktøren Jan Faber fra SuperSaaS. Han tilføjer endvidere: “Vores kunder finder ofte nye og gode muligheder for brugen af SuperSaaS. At vi så indirekte kan være med til at bekæmpe svineinfluenza, det er en ekstra fjer i hatten”.

Den irske succeshistorie viser, at det er særdeles brugbart med ny teknologi såsom et online booking system, der kan håndtere koordination af uendelig mange personer.

For mere information se: http://www.supersaas.dk