KloAgger Er Specialister i Løsning Af Alle Opgaver Vedrørende Kloakservice

Date Added: marts 20, 2014

Author: Rune Rasmussen

Forstoppelse i kloakledninger leder oftest til at vandet i vasken, badet eller toilettet kun langsomt forsvinder. Et andet varselstegn er en klukkende lyd, idet vandet siver ud. Når du først har fastslået at du har en stoppet kloak, er næste skridt at lokalisere kilden til problemet. Sidder forstoppelsen i dit private eller kommunens kloaksystem?

Løft dækslet til rensebrønden, som sædvanligvis kan findes tæt på skellet, ret før det offentlige kloaksystem begynder. Står der vand i den, er det kommunens kloak, der er stoppet. I så fald bør du bør kontakte dem med henblik på at få det bragt i orden. Er brønden tom, er det formentlig din kloak, der er stoppet.

God vedligeholdelse forebygger forstoppelse og er altid en god idé. Er skaden først sket, er der dog et par ting, du selv kan prøve for at udbedre denne. Løsninger på en stoppet kloak omfatter blandt andet at hælde kogende vand i afløbet, bringe en svupper i arbejde og/eller at skille vandlåsen ad. Vær forsigtig med brugen af kemikalier.

http://www.kloagger.dk/stoppet-kloak