Arbejdsbukser

Date Added: april 24, 2014

Author: Jesper Eilertsen

Lad bilen fra JTE Erhvervsbeklædning besøge din virksomhed med vores kollektion. Du slipper for besværet med at skulle finde frem til de rigtige størrelser og opgaven at bestille det rette arbejdstøj går både lettere og hurtigere. Vi leverer, med eventuelt broderi og tilpasning, indenfor et par dage.

Grunden til at vi har valgt at forhandle Jobman Workwear er, udviklet og testet i samarbejde med professionelle håndværkere. Det betyder at kvalitet og funktionalitet lever op til virkelighedens krav. Du oplever hurtigt at der er tænkt på detaljen og kan komme til at undre dig over hvorfor ikke alt arbejdstøj er som Jobman Workwear.

Den gode sikkerhedssko gør sig ikke rigtig bemærket, før den beskytter mod et slag eller stød. Den moderne sikkerhedssko har tabt sig og er blevet bedre til at forme sig til den enkelte medarbejders fod, så den være behagelig at have på en hel arbejdsdag. For at sikre at dine medarbejdere kan opleve den gode sikkerhedssko har vi valgt at samarbejde med tre kvalitetsleverandører.

Send dine medarbejdere forbi vores showroom i Skovlunde, hvis de skal have det rigtige fodtøj.

De tre leverandører Sika Footwear, Ejendals og Euro-Dan har alle forstået at sikkerhedsfodtøj er noget der skal kunne bæres en hel arbejdsdag og de mange arbejdsdage der følger. Deres mangeårige erfaring er noget du og dine medarbejdere kan drage nytte af dagligt.

Sikkerhedssko og arbejdsmoralen

Det er ofte let at se om en arbejdsplads har sørget for gode sikkerhedssko til medarbejderne. På arbejdspladser med kvalitetsfodtøj er det mere naturligt at hjælpe kollegaerne, fordi hjælpsomheden ikke skal betales med trætte og ømme fødder. Denne øgede hjælpsomhed har naturligvis en positiv effekt på arbejdspladsens arbejdsmoral og stemning.

Hvis du har en større gruppe medarbejdere der skal have nye sikkerhedssko, eller I samtidig skal have nyt arbejdstøj, så kommer vi gerne forbi jeres arbejdsplads med et passende sortiment.

http://jte.dk