Reperation af maskiner

Date Added: september 5, 2015

Author: Jonas Jørgensen

Ved Bast & Co tilbyder vi en verden af tekniske kompetencer inden for reparation og service af alle typer og modeller af maskiner til industri.

Vi arbejder både for store og små virksomheder, og vi tager imod alle former for opgaver. Vi tilbyder en landsdækkende service, hvor vi kan komme ud til arbejde ved jer. Skulle det blive nødvendigt med større reparationer, kan vi også tilbyde reparation af maskiner ved vores hovedafdeling i Vejle.

Professionelt arbejde fra dine teknikere

Når i vælger Bast & Co til at væres jeres foretrukne teknikere i forbindelse med service og reparation af jeres maskiner, så vil i blive mødt af en række yderst kompetente og specialuddannede medarbejdere. Vi har dygtige fagfolk med hver sine specialer, så vi dækker over en bred vifte af arbejde med maskiner.

Udover dygtige teknikere så råder vi også over et topmoderne værksted, der kan reparere og fremstille mere eller mindre alt til maskiner inden for industri.

Vi har Nordeuropas største multimaskine, hvilket indebærer at vi kan producere vores egne reservedele til jeres maskiner, så vi ikke behøver at øge prisen på en komplet løsning, da vi ikke behøver at købe ind fra underleverandører. Dette sikrer også en hurtigere service.

Med vores mere end 20 års erfaring inden for arbejde med maskiner til industri har vi fået stor forståelse for, hvor vigtigt det er, at vi udfører vores arbejde hurtigt og effektivt. Vi tilbyder derfor en landsdækkende service, hvor vi påbegynder reparationer inden for 24 timer, efter at i har kontaktet os. Vi hjælper jer med en hurtig reparation og service af jeres maskiner, så de igen kan fortsætte produktionen, og så i får det mindst mulige driftstab.

Vores reparationer af maskiner

Vi reparer mere eller mindre alle former for maskiner. Vi kører gerne ud til reparationer ved jer, og vi dækker hele landet. Hvis reparationen af jeres maskiner kræver, at vi udfører noget af arbejdet på vores moderne værksted i Vejle, så står vi gerne for både afmontering, transport, reparation og opstilling efter endt arbejde.

Fælles for alle vores reparationer af jeres maskiner er at vi altid har fokus på at udføre et professionelt og effektivt stykke arbejde, der bliver leveret hurtigst muligt, så i ikke opnår store tab.

Serviceeftersyn af maskiner

Udover at reparere maskiner tilbyder vi også et professionelt serviceeftersyn af jeres maskiner. Vi kan komme ud til akutte serviceeftersyn af jeres maskiner, men vi kan også lave en fast aftale. Er i interesseret i en fast aftale med os, så fastlægger i selv tidspunkter, og hvor stort et tidsinterval, der skal være imellem vores besøg. Vi kan med andre ord tilpasse os jeres specifikke ønsker, og vi kan både lave en lettere gennemgang eller et dybdegående serviceeftersyn af alle jeres maskiner i jeres maskinpark.

Udover de specifikke løsninger tilbyder vi også en fast servicepakke i forbindelse med vores eftersyn af jeres maskiner. Her kan du få et overblik over, hvilke servicepakker vi tilbyder:

  • Partneraftale – Vores partneraftale indebærer, at vi har en fast aftale om et normalt serviceeftersyn, hvor vi kommer forbi med jævne mellemrum og sikrer os, at alt fungerer, som det skal.

  • Tryghedsaftale – Vores tryghedsaftale er den skrabede version, hvor vi laver et hurtigt, men grundigt eftersyn af jeres maskiner. Dette gør vi for at sikre os, at de lever op til de årlige lovpligtige regler.

  • Partner+AftaleDenne servicepakke indebærer, at vi foretager et grundigt serviceeftersyn, når vi alligevel kommer ud til jer og laver det årlige lovpligtige tjek. Denne løsning sparer jer altså både for tid og penge, så i slår to flyer med et smæk.

  • Partnerkomplet – Vores partnerkomplet løsning er som navnet antyder en løsning, der dækker over et komplet eftersyn. Her står vi for rengøring af maskinerne, service og eventuelle reparationer.

Transport af maskiner i hele landet

Hvis i er interesseret i at foretage en flytning af jeres maskiner, så har vi også alle de rette kompetencer og de nødvendige maskiner til at foretage professionelle maskintransporter. I denne sammenhæng kan vi hjælpe både med en enkelt flytning af en maskine eller med en hel fabriksflytning. Skal i have flyttet hele jeres fabrik, transporterer vi gerne alle jeres maskiner.

Vi kan stå for en komplet løsning som jeres maskintransport og kan starte med at afmontere jeres maskiner, transportere dem til den ønskede plads og så opstille alle maskinerne igen. Vi kan fungere både som jeres hovedentreprise eller som jeres underleverandør i forbindelse med maskintransporter.

Få et uforpligtende tilbud på arbejde med maskiner

Vi er altid villige til at give jer gode råd og tips i forbindelse med vedligeholdelse og reparation af jeres maskiner. Vi tilbyder jer denne service gratis, og vi giver jer også gerne et helt uforpligtende tilbud, før i overhovedet beslutter, om i er interesseret i at benytte os som jeres samarbejdspartner.

For mere information om vores arbejde med maskiner eller for et godt tilbud kan i kontakte os på tlf.: 69 69 91 26.