Pokal-Expert.dk klar til at erobre Europa med pokaler og medaljer

Date Added: november 24, 2010

Author: Jens Strandbygaard

?

”Der er i forvejen en del, der sælger pokaler, medaljer og sportspræmier, men vores styrke er kombinationen af en skarp pris – og en brugervenlig shopping-oplevelse,” fortæller Charlotte Strandbygaard, der er merchandising manager for Pokal-Expert.dk.

?

Pokal-Expert.dk ejes og drives af Digital Brands (www.digitalbrands.dk), der har specialiseret sig i at udvikle og drive niche-webshops i samarbejde med udvalgte leverandører. Et koncept, som man kalder Managed Webshops.

?

Pokal-Expert.dk har i første omgang kastet sig over Danmark, men i oktober er også lanceret webshops i både Tyskland under navnet www.Pokal-Expert.de og i England under navnet www.Trophy-Expert.com.

?

”I Danmark er vi kommet rigtig godt fra start og har allerede langet en hel del pokaler og medaljer over disken, og nu forsøger vi at kopiere modellen til de øvrige nærmarkeder,” siger Charlotte Strandbygaard. ”Vi har stor erfaring med salg af hjemmetekstiler og møbler i Tyskland, og vi ved godt, at det tager nogle måneder, inden vi opnår de samme salgsrater der. Men det kommer. Desuden kan vi jo sende billigere til privatkunder i Tyskland end i Danmark, så det er ingen hindring.”

?

Pokal-Expert.dk tilbyder både gravering og emblemer til sine pokaler og medaljer og leveringstiden er typisk 5 hverdage.

?

Yderligere oplysninger:

Pokal-Expert.dk

Charlotte Strandbygaard, [email protected], mobil: 21725726

?