Bøger om ledelse, lean, og innovationsledelse

Date Added: november 3, 2010

Author: Louise Hansen

Det gode ved bøger er at uanset hvor travlt man har, kan man altid finde tid til at hygge sig med en god bog. Det er afslappende at læse, men samtidigt oplysende. Derfor er bøger om ledelse den perfekte kombination til dig som går højt op i din karriere, men samtidigt har brug for en rolig stund i fritiden.

Der findes et utal af bøger om ledelse. Uanset hvor mange år man har beskæftiget sig med ledelse, findes der altid nye emner man kan opdage, eller gamle emner man kan bliver bedre til.

Et af de helt populære emner indenfor bøger om ledelse, er innovationsledelse. Innovation kan roligt betgnes som et af de mest værdifulde ord indenfor starten af det 21. århundredes erhvervsliv. Det bliver nærmest krævet af alle, fra piccoloen til direktøren, at de forstår at være innovative i deres udførelse af arbejde.

En måde at bliver mere innovativ er at læse en bog eller to om lean. Bøger om lean fortæller dig som oftest i detaljer om, hvordan man kan anvende lean modellen på en ny og innovativ måde. På mange måder kan man sige at bøger om lean kombinerer innovationsledelse og lean modellen, for at ruste dig bedst til den konkurrenceprægede finansverden, som venter.

Så til dig, som ønsker en afslappende stund med nogle gode bøger om ledelse, kan det bestemt anbefales at du opdaterer dig selv om disse emner.

God læselyst!