Hvad kan man bruge bøger om ledelse til

Date Added: november 3, 2010

Author: Louise Hansen

Hvis man har arbejdet indenfor en branche i mange år, er man ofte af den opfattelse at man er ved at have set og lært alt som er muligt. Men dette er bestemt ikke altid tilfældet. Det er her bøger om ledelse kommer ind i billedet.

Bøger om ledelse lærer dig ikke nødvendigvis hvordan du skal gøre tingene, men er en guide til hvordan du kan bygge videre på den viden du allerede har samlet.

Et eksempel på dette er bøger om lean og innovationsledelse.

Lean modellen har især været populær indenfor den seneste tid, da krisen har fået firmaer til at tænke over hvordan de prioriterer sine udgifter. I den forbindelse har lean vist sig som en alternativ metode til at overveje hvilke udgifter, der rent faktisk er nødvendige. Bøger om lean kan hjælpe dig til at se anderledes på økonomien, både i og udenfor arbejdslivet.

Et andet emne, som er meget populært er innovationsledelse. Innovationsledelse hjælper dig med at tænke anderledes indenfor lige netop dit erhverv. Det kan være svært at gøre tingene på en ny m¨åde når man ved at den gamle metode fungerer. Men innovationsledelse giver dig motivationen til at afprøve nye metoder på den mest effektive måde. Derfor kan det være en god ide at læse bøger om dette.

Så uanset hvem du er og hvor længe du har beskæftiget dig med din branche, kan du altid bruge bøger om ledelse til at anvende din nuværende viden på den bedst mulige måde i fremtiden.

God læselyst!