Mobil tilbud

Date Added: juli 6, 2013

Author: Lars

Hele tiden bliver vi bombarderet med mobil tilbud og en masse andre tilbud og det er lige som det ingen ende tager. Teleselskabers reklamebudgetter er meget store og de bruger rigtig mange penge på at få os til at købe alle mulige ting. Om det så er en ny smartphone, internet eller mobilt bredbånd, så har de altid et mobil tilbud klar. Både via reklamer som sendes med posten og på nettet, forsøger de alt hvad de kan for at få os som kunde.

Desværre får man flere steder bedre tilbud som ny kunde, end hvad man får som eksisterende kunde og det er der mange der er meget vrede over. De kan slet ikke forstå det, for nogle har været kunde hos et selskab i måske 5 eller 10 år og så får de ingen mobil tilbud. Kun hvis de køber nye abonnementer eller andet hos dem, for gør de ikke det, kan de slet ikke få dem på nogen som helst måde. Heldigvis er flere selskaber begyndt at give ekstra fordele for dem som allerede er kunde.

Så de får de gode mobil tilbud og bedre end hvad de nye kunder får og det har vist sig at give pote. Mange værdsætter at de bliver belønnet for at blive et sted, i stedet for at shoppe rundt blandt mange andre, hver gang man skal købe ny mobil. Nu er det heller ikke normalt mere man får en mobil for en kr. via mobil tilbud, da abonnement og mobil skal købes separat. Den model har gjort at kunderne er blevet gladere og de har fået bedre priser. Desuden tjener mobilselskaber rigtig godt på netop den model, meget bedre end de har gjort i rigtig mange år efterhånden og det vil kun blive meget bedre.