Herretøj til efteråret

Date Added: oktober 11, 2010

Author: Zulu

Efteråret nærmer sig, og det er derfor snart på tide at skifte garderoben ud til at indeholde varmere alternativer. Når det kommer til herretøj er tøjbutikker som Wagner eksperter indenfor feltet, og selv om det ikke er nær så tydeligt som i damebranchen, så skifter trenden i ligeså stor grad fra år til år.

En af de helt store trends i efteråret at opbygge et lag på lag look, i form af jeans, t-shirt, og en åben blazer ovenpå. Fordelen ved denne trend er at man ikke behøver 7 forskellige sweatere for at prøve noget nyt. man kan blot købe et par basis sweatshirts og i stedet supplere med forskelligt farvede t-shirts. Og trenden gør ikke halvt så ondt i pengepungen som alternativet, da det som oftest er noget billigere at investere i en ny smart t-shirt, end en sweater.

En anden populær trend er at have tilbehøret i orden. Tasker, halstørklæder, ja selv undertøj er blevet et vigtigt element indenfor herremode. Derfor skal man sørge for bogstaveligt talt at være pænt klædt fra top til tå. Hvis du ikke er til at stå i butikken og udvælge undertøj, er en ide at købe det over nettet. Foretrækker du eksempelvis JBS undertøj kan Wagner hjælpe dig i deres online shop. På den måde er du sikker på at være med på moden helt ind til skindet.