Flair Regnskab & Administration

Date Added: oktober 31, 2010

Author: Jan van Dijk

Efter en succesfuld flytning af Flair Regnskab & Administrations hovedafdeling til nye og moderne lokaler i Dianalund, flytter virksomheden nu også sin Kalundborgafdeling fra Holbækvej 7 til lokaler på Casa Danica, Hareskovvej 19. Her vil afdelingen, som tidligere, har daglige åbningstider.

Firmaet åbnede i lokalerne på Holbækvej i 2004 med Jan van Dijk som ejer og en lille gruppe af regnskabsfolk fra det dengang solgte Bioteknisk Jordrens. Siden har det, trods den meget omtalte finanskrise, kun oplevet fremgang og har derfor udviklet sig med stor fart det betyder, at den i dag beskæftiger 7 medarbejdere.

Tæt kundekontakt
Med udvidelsen af afdelingen i både Kalundbog og Dianalund dækker virksomheden hele Midt- og Vestsjælland. -Vi går ikke af vejen for at hjælpe kunde i både Københavnsområdet og på den anden side af Storebælt. Men med vort primære fokus på det Midt- og Vestsjællandske område kan vi fortsætte og udvikle vores strategi baseret på den tætte kundekontakt, fortæller Jan van Dijk, og han fortsætter:

-Vi udfører alle former for administrative og regnskabsmæssige opgaver, både på vore adresser eller direkte hos kunden. På den måde optræder vi som den eksterne bogholder og rådgiver, så kunden kan frigøre sin tid til at gøre det, der er hans primære fokusområde, nemlig at drive sin forretning.

Fleksibel ordning
Virksomhedens speciale er mindre og mellemstore handels- og håndværksvirksomheder. Ved at gøre brug af eksternt bogholderi til håndtering af de regnskabsmæssige og administrative rutiner sikrer man sig stor fleksibilitet. Funktionen kan vokse i takt med succes, og omvendt.

-Det gør det nemt at drive virksomhed på et professionelt plan, uden at være belastet af underbemanding i opgangstider, eller overbemanding i nedgangstider, konstaterer Jan van Dijk, og tilføjer:

-Ved at bruge os skal kunden kun betale for det behov, vedkommende har, og kun for det, vedkommende får. Kunden undgår at skulle betale for uproduktiv tid og kommer aldrig i en situation, hvor han eller hun ikke kan følge med.

Knyttet til lokalområdet
Flair Regnskab & Administration har valgt at beholde sine faciliteter i Kalundborg på grund ag den tilknytning til lokalområdet, virksomheden har opbygget gennem de sidste 5 år. Virksomheden er blevet et kendt ansigt i byen, og det ønsker den at bibeholder. Jan van Dijk fortæller:

-Vi værdsætter den tillid vore kunder har vist os, og den måde hvorpå vi er blevet modtaget da vi startede i Kalundborg. I fremtiden vil vi derfor vedblive med at kunne servicere vore lokaler kunder på deres præmisser, og så er det en væsentlig forudsætning, at vi er i nærheden.

Selve flytningen til Casa Danica sker officielt pr. 1. november 2009, men reelt var Flair Regnskab & Administration på plads i de nye omgivelser allerede i starten af oktober.

Note: Bragt i Kalundborg Folkeblad 13-10-2009.