Safari, fotosafari, safaritur og jagtrejser i Afrika og Sydafrika

Date Added: december 1, 2009

Author: Christian Helmer

Safari, fotosafari, safaritur og jagtrejser i Afrika og Sydafrika!

Jagtrejser

Morong Safari – deres bedste udbyder af safari, jagtrejser, safari i Sydafrika, fotosafari og meget mere. De bedste jagtrejser til Sydafrika i Afrika. Der finder idag et utal og forskellige jagtrejser men en Jagtrejse fra netop Morong Safari er en oplevelse for liver. Prøv os! Du vil ikke fortryde det.

Fotosafari og Safaritur

Skal du på en god fotosafari eller safaritur anbefaler vi et kig på www.morongsafari.dk som tilbyder de nyeste safariture og safarirejser.

Safari i Sydafrika

Safari i Sydafrika er den nye “mode” hvad gælder gode oplevelser kombineret med en fotosafari eller safari i det hele taget. Morong Safari har tilbudt jagtrejser og safarirejser i snart 70 år og er dermed et af de ældste safari arrangør i Danmark.

Nyttigt info om safari, fotosafari, safaritur, jagtrejser og safarirejser i Sydafrika

Som sæsoner i Sydafrika i Afrika er alle meget forskellige, vil det have en stor indflydelse på beslutningen om den bedste tid at bestille jagtrejser med mulighed for at jage vildt.
Hvis dit primære mål er blot at se så mange dyr som muligt, så den bedste tid på året er mellem juni og oktober, som er Sydafrikas tørre sæson og dermed en oplagt mulighed for en god oplevelse i for af en fotosafari. Dette gælder især i tilfælde af Selous og Ruaha i det sydlige Tanzania, Katavi i det vestlige Tanzania og også Mahale Bjerge på Tanganyika søen.

Frem til juni og juli Ngorongoro Crater højland er normalt fulde af blomster, men være forberedt på skiftende vejr. Det ofte bliver koldt med lave skyer ses i disse måneder. Mellem slutningen af juli og slutningen af oktober, handlinger Tarangire i det nordlige Tanzania som en tør sæson fristed for vilde dyr og planter fra hele Maasai steppe. Dette er, når den er på sit aller bedste til spil-visning. Under den grønne sæson (december til maj) denne region er altid god for at se elefanter og en række fantastiske fugleliv.