MediaMouse introducerer ny type visitkort

Date Added: januar 18, 2009

Author: MediaMouse

MediaMouse har siden 1999 leveret tryksager med vægt på kvalitet og hurtig levering.

Blandt disse produktioner har virksomheden specialiseret sig inden for en bred vifte af forskellige typer visitkort trykt i henholdsvis offsettryk og digitaltryk.

Digitaltryk er godt til hurtig levering af små oplag (antal) til lave stykpriser. Hvorimod offsettryk er bedst til større oplag, da offset er forbundet med nogle høje opstartsomkostninger til bl.a. trykplader.
Fordelen ved offsettryk er dog tilgengæld en betydeligt højere trykkvalitet end den som kan opnås i digitaltryk.

Men fordelene og ulemperne ved digtal versus offset har dog været et tilbagevendende problem i forbindelse med forespørgelser fra kunder på tryk af visitkort i høj kvalitet men i et lille oplag.

Igennem længere tid har MediaMouse derfor tilbudt de Finske Visitkort, som er offsettrykte kort som trykkes som en samkørsel hvor 40-50 små sæt køres samlet som et stort job. Kendetegnet ved disse kort er at de er tykke og har en tyk blank lak på begge sider.

På baggrund af den positive erfaring med dette, tilbyder virksomheden nu en ny type offsettrykte visitkort som også er tryk som en samkørsel. Disse kort er på 300gr. papir og med fuld 4 farve på begge sider. Kortene bliver efterbehandlet med en silkemat lak. Kortene minder om de digitaltrykte kort i tykkelse, men trykkvaliteten er betydeligt højere.
Derved er kortene målrettet til dem som egentlig blot skal have et lille oplag af visitkort, men samtidigt ønsker kort af en høj kvalitet.

Du kan læse mere om denne nye type kort på MediaMouse hjemmeside www.mediamouse.dk