Telemarketing – Mødebooking – den direkte vej til nye kunder

Date Added: april 27, 2010

Author: Claus Bräuner

Tele-Mark A/S er telemarketing bureauet for dig, der ønsker en samarbejdspartner indenfor telemarketing, som forstår din marketing mission, ser din salgsvision og kender dit marked. Tele-Mark A/S har en solid erfaring med professionel telemarketing.

Tele-Mark A/S har stor erfaring med professionel mødebooking. Mødebooking er en tillidssag, og netop fordi Tele-Mark A/S har så bred erfaring med en bred vifte af brancher, er vi kompetente inden for mødebooking.

Mere end 20 år i telemarketing branchen og en kundeliste på 200 virksomheder inden for en bred vifte af branchetyper taler for, at Tele-Mark er telemarketing bureauet, der også kan knytte nye kunderelationer til dit firma, ved hjælp af Tele-Mark A/S professionelle kompetencer indenfor telemarketing.

Tele-Mark A/S gennemfører pt. global kundetilfredshedsundersøgelse på 8 sprog.

Tele-Mark A/S gennemfører for tiden en stor kundetilfredshedsundersøgelse for global kunde.

Vi taler derfor i disse dage både kinesisk, tysk, vietnamesisk, engelsk, polsk, russisk, portugisisk og spansk. Det giver en helt speciel og god stemning i vores hus.

Sådanne projekter stiller en række krav til Tele-Mark A/S. F.eks. skal afviklingen ske under positiv hensyntagning til de tidsmæssige forskydninger vi har i verden – der er således i disse dage i praksis åbent 24 timer i døgnet.

Tele-Mark A/S foretog for samme kunde tilsvarende undersøgelse i 2006 og 2008. Resultaterne ligger kunden til grund for en øget fokus på en række kunderelevante områder. Det bliver spændende for kunden at se, hvordan kundetifredsheden har udviklet sig siden 2008.

Ønsker du at hører nærmere om muligheden for at måle tilfredsheden blandt dine hjemlige eller globale kunder, så kontakt Claus Bräuner eller Mads Elefsen Kudsk på 70 237 238.