Folk vælger at købe sig til mere tid

Date Added: juni 16, 2017

Author: Christian Jespersen

?

Det er en af Danmarks smukkeste byer. Langt nok væk til ikke at være kaldet en del af København, men stadig tilknyttet med en S-togs station.

Byen adgang til vandet og perfekt udsyn til når solen står op hver morgen. Køge er en by med kvalitetsbevidste beboere, der også ved, at deres tid er den eneste ressource de ikke får igen. Derfor vælger de også at prioritere den, ved at investere i sig selv.

Privat rengøring i Køge er blevet mere og mere populært. Hvad end det er rengøring efter håndværkere, eller blot det almene daglige behov, så vælger Køges beboere at købe sig fra det.

Ikke blot en tendens i mindre byer.

Tendensen med at kontakte et professionel rengrøingsfirma er et landsdækkende fænomen. Kvaliteten er svingende hvorfor jeg vælger at bruge et med flere års erfaring og en imponerende referenceliste som det er tilfældet med Gulvkluden.

Dermed er jeg endnu en der er hoppet med på vognen og får folk til at gøre det arbejde jeg ikke selv gider. Og jeg har ingen dårlig samvittighed omkring det, og det kan jeg forstå, at der ikke er nogen der bestiller rengøring der har. Heller ikke beboerne i Køge.

?