Ny direktør i HjemmeHjælpen

Date Added: september 16, 2010

Author: Hanne Nielsen

?

Pressemeddelelse, 15. september 2010

Visioner for hjemmeplejen

32 årige Mette Halberg er netop tiltrådt som ny direktør for HjemmeHjælpen, der er et privat alternativ til den offentlige hjemmepleje. Hun ønsker aktivt at være med til at forandre og udvikle hjemmeplejen ved at højne både kvalitet og service. Ifølge Mette Halberg skal en hjemmehjælper kun have ét mål; at gøre tilværelsen nemmere og bedre for kunderne.

1. september 2010 tiltrådte Mette Halberg som ny direktør for HjemmeHjælpen. Hun har stor erfaring fra sundhedssektoren både fra privat hjemmepleje, plejehjem og psykiatrien og har samlet 10 års ledererfaring. Mette er uddannet social- og sundheds hjælper og social- og sundheds assistent. Hun har sagt ja tak til det nye job først og fremmest for at få muligheden for at gennemføre nogle af de visioner hun har for en bedre hjemmepleje.

– Der er mange mennesker, som ikke tænker på, at vi som hjemmehjælpere dagligt gør en stor forskel for de mange mennesker, hvor hverdagen er blevet besværlig og uoverkommelig. Det er et ansvar, som vi naturligvis skal leve op til. Vi skal altid være der for vores kunder, for meget ofte er der ikke andre end os til at hjælpe dem. Som privat virksomhed er vi mere fleksible og har netop muligheden for hele tiden at forbedre kvalitet og service og på den måde hjælpe vores kunder bedst muligt. Jeg stiller store krav til vores medarbejdere, men til gengæld vil jeg også skabe de bedste arbejdsvilkår, så de alene skal fokusere på at være noget for vores kunder. Vi gør en stor forskel hver dag, og netop derfor har vi god grund til at være stolte af det stykke arbejde, vi udfører. Og den stolthed vil jeg have tilbage i faget, siger Mette Halberg.

HjemmeHjælpen yder personlig pleje og praktisk hjælp til såvel unge som ældre. HjemmeHjælpen har medarbejdere, der i disse tider ofte bliver standset på gaden og skældt ud for ikke at passe deres arbejde. Simpelthen fordi folk forveksler dem med hjemmehjælpere fra det offentlige. Mette Halberg forstår borgernes frustration og forargelse, men mener omvendt det er trist, for faget bør generelt møde langt større respekt. Dog er hun den første til at understrege, at respekt naturligvis er noget, man skal gøre sig fortjent til.

For yderligere information og spørgsmål kontakt venligst Mette Halberg på mobil: 41 70 52 01.

Om HjemmeHjælpen

I sommeren 2010 blev HjemmeHjælpen og HjemmeHjælpen Danmark slået sammen til én virksomhed med navnet HjemmeHjælpen. Bag sammenlægningen står virksomhedens nye ejer Per Wildbork-Hansen, som også fungerer som daglig leder. HjemmeHjælpen har hovedkontor på Amager.

Se mere på www.hjemmehjælpen.dk

?