4G internet – Hvad vil mobilt internet betyde for dig?

Date Added: juli 12, 2010

Author: Signe Krusell

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Mens de fleste trådløse forbindelser får timeout efter et par centimeters bevægelighed, så er denne Internet-tjeneste garanteret til at arbejde i de fleste timer af dagen. Dybest set giver denne Internet-teknologi dig mobilitet i en mobiltelefon (eller en mobiltelefon Internet browser), men den øger hastigheden op til en kablet DSL-forbindelse.

Med brugen af 4G trådløs internetadgang vil du være i stand til at gøre noget fra næsten ethvert sted. Du kan tjekke e-mail fra din bil, streame film eller spille online spil med dine venner, mens du er udenfor i den varme sol. (Det skal lære alle at fortælle dig at komme ud af huset!)

Dette er den næste generation af internetteknologi. Snarere end at skulle stå et bestemt sted for at internettet skal arbejde på en optimal hastighed, så gør du bare som du plejer. Hele computeren har forbindelse med optimal hastighed takket være USB modem. Denne Internet-teknologi er fire gange hurtigere end 3G, som er det de lidt hurtige internetforbindelse telefoner og nye iPod-modeller har.

Med 4G internettet, kan du bogstaveligt talt se tv eller sportsdækning på en bus, eller e-maile en stor præsentation mens du sidder på en parkeringsplads. Husk dette er en teknologi, ikke kun til gavn for dig, men også til gavn for dine kære. Ja, vi taler om den type der efterspørger underholdning 24 timer i døgnet. Du kan endda lukke munden på dem et par timer med 4:e Gen bredbånd ved at spille en streaming film på Netflix.

Det er interessant at bemærke, at 4G Wimax internet (hvilket faktisk henviser til Wimax-netværk oprettet for 4G) var designet med web-surfing i tankerne. Det henviser til 3G blev lavet for primært mobiltelefon brug, blev 4G lavet med høj hastighed Internet surfing som det primære mål. Det er derfor, du kan downloade musik, film eller video hurtigere end med det normale Internet eller endda trådløs internetadgang.

Når du bestiller Fjerde generation af internet fra en lokal udbyder, har du et valg af enten mobilt modem, der sluttes til en computer via USB-porten, eller et 4G/3G mobilt modem med bredere dækning. Du kan også vælge at købe en ny enhed med 4G som allerede er installeret. For eksempel har mange nye mobiltelefoner, der kommer denne nye forudinstalleret teknologi. Det samme kan siges om kameraer, tv, multimedie-afspillere og videokameraer. Der er endda GPS-systemer, der kan forbedres med 4G! Når du er forbundet til internettet, kan du modtage levende opdateringer af det andet. Forestil dig det potentiale du har for at forbedre alle dine håndholdte enheder.

I de kommende år kan vi vokse mere og mere afhængige af denne superhurtige internet-teknologi. Hvis vi altid er forbundet til nettet kan vi aldrig sige: “Jeg ved det ikke!” 4G trådløs internetadgang tilbydes i øjeblikket til konkurrencedygtige priser og uden korte eller lange kontrakter. Tal med din lokale udbyder om at komme i forbindelse med 4G.