Prisen på hip hop og streetwear tøj går gennem loftet eller?

Date Added: marts 23, 2010

Author: Michael

streetwear og hip hop tøj er som udgangspunkt alt for dyrt i Danmark – punktum!

Hvis man sammenligner priser på hip hop og streetwear tøj i Danmark med eks. USA, så betaler forbrugeren ofte 2-4 gange prisen af hvad forbrugerne i US skal betale – det er jo skørt.

Nå¨, som en gammel hip hopper og graffiti maler – blir jeg sgu pissed når jeg ser sådan noget.. det fik mig rent faktisk helt op af stolen… jeg fandt så ud af at der faktisk i europa findes firmaer som går mod strømmen, og tilbyder billigere og i nogle tilfælde federe alternativer til de normale gængse, streetwear og hip hop brands.. Hos www.shakk.dk har de startet et genialt koncept efter min mening. De sælger engros direkte til forbrugerne – og det betyder at man kan købe hip hop og streetwear tøj til fuldstændig vandvittige priser set med danske øjne.

For at nævne nogle eksempler kan jeg nævne baggy jeans til 187kr! Ja – du læste rigtigtigt – 187kr.. det jo helt vildt..

Også hættetrøjer fra 189kr, og sko fra 179kr.. det sgu priser der er til at betale.

Så for at runde af – er du træt af at betale for meget for dit kluns – så tag et kig forbi shakk.dk – Danmarks billigste hip hop og streetwear shop