Firmaflytning | Professionel samarbejdspartner med høj service

Date Added: marts 18, 2014

Author: Henrik Dahl

Lad jeres firmaflytning blive en positiv oplevelse, hvor der er styr på detaljerne. Med mere end 15 års erfaring med firmaflytning, sikrer JD Transport A/S at både private og offentlige virksomheder, kommer sikkert i mål.

Med en fast flyttekonsulent tilknyttet din virksomhed, sikres behov, planlægning, udførelse samt overholdelse af tidsplan. Kvaliteten sikres blandt andet med eget udviklet bookingsystem, egne fastansatte flyttefolk og egne biler.

JD-Transport er specialister i flytning for virksomheder, offentlige institutioner samt private. Desuden har vi store moderne lagerfaciliteter, der alle er sikret for at yde vores kunder den bedst mulige tryghed.

Hos JD-Transport har du en fleksibel samarbejdspartner, der gnidningsløst og professionelt klarer samtlige opgaver i forbindelse med flytning og opbevaring. Vi tilknytter altid en fast, uddannet flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, planlægger og koordinerer flytningen. JD-Transport er med hele vejen. Det giver tryghed. Og det synes vi er vigtigt.

http://www.jd-transport.dk/firmaflytning/