både for børn og voksne

Date Added: oktober 5, 2013

Author: Cristian

Om det er til en børnefødselsdag eller en polterabend så tilbyder vi udlejning af sumodragter til både børn og voksne.

Vi ligger inde med 5 sæt i alt, et børne sæt og 4 voksne sæt. hver sæt kan lejes for kun 800 kr. for et døgn det vil sige lejer du det lørdag, så skal vi have det tilbage søndag formiddag. ønsker i at leje det i et døgn mere kan prisen aftales med os,

Sumodragter er virkelig populære hos både børn og voksne til enhver fest. Man kæmper om at få modstander ud af ringen ved at skubbe. Den første der ligger ned eller er ude for ringen har tabt. Men det slutter ikke altid der, for nu ligger den ene evt ned så vil vinderen nok tage chancen ved at hoppe op på den anden.

Det ser virkelig sjovt ud når man vælter rundt i dem og har svært ved at komme op når man først ligger ned.

Levering / afhentning

Vi levere over alt på Sjælland for kun 500 kr. et lille kørsel gebyr kommer oveni hvis det er på Lolland eller Falster. Men ønsker du at hente og bringe selv, kan det gøres gratis fra vores lager efter aftale med os.

Fylder det meget ? og kræver det strøm

Det hele kan være i en amenlig bil, hvis den ikke er fyldt med mennesker, hunde eller ting. det kan ikke være i en smart cars. men er du i trivl så kontakt os og hør nærmere.

Det kræver ikke strøm eller luft dragterne er lavet i skumgummi, og er lige til at hoppe i. Madrasen er lige til at rulle ud. også er man klar til kamp