få mere for pengene når du lejer

Date Added: oktober 5, 2013

Author: Cristian

Kender i det når man lejer en maskine og man følger man ikke får nok for pengene. DU får noget for pengene hos os. !

Vi har mange års erfaring med slushice maskine udlejning og hvordan kan skal sætte sine kunder ind i hvordan udstyret virker, vi råder pt over 4 slush ice maskiner som står klar hver weekend til at komme ud. I høj sæson kan det være svært at ringe på dagen hvis man mangler en maskine, da de stort set er ude alle sammen.

Levering / afhentning hvor?

Vi tilbyder levering på det meste af Sjælland for 500 kr. Men kommer du fra Lolland eller Falster kan dette gøres for 100 – 200 kr extra. Men ønsker du at spare de penge det koster at få leveret, så kan maskinen henstes på vores lager i Greve efter aftale med Cristian

Slushice maskine udlejning er populært til både voksne fester og børnefester. Voksne kan hælde vodka i efter eget valg, der findes mange smags varianter, så man både kan lave isbjørn, rom og cola, hindbær daiquiri eller noget helt andet. Søger du en smags variant som ikke er nævnt så spørg os endelig, også tjekker vi op på det samme dag.

Lej mere og betal mindre.

Vi har en lækker deal at hvis du lejer mere så betaler du også mindre, det vil sige. lej en slush ice maskine og et sæt sumodragter så får du rabat på sumodragterne.