Fornuftig biludlejning

Date Added: november 20, 2010

Author: Jimmy Nielsen

Har du ingen bil og skal bruge en, er din egen gået i stykker, eller noget helt andet. Så kender du irritationen med at undvære en bil mens det hele står på, men du vil alligevel ikke ud og betale en formue for at leje en bil.
Men er der måde at undgå den store udskrivning, altså hvis du ikke har noget imod at køre i en bil som er af ældre dato.

Der findes en del biludlejningsvirksomheder, som udlejer ældre biler som ikke fejler noget. Det koster langt under det halve for sådan en udlejningsbil, så du kan leje sådan en bil i flere dage for det samme som det ville koste at leje en ved den normale biludlejning. Disse virksomheder findes rundt i hele landet, en af dem er Biludlejning Aalborg hvor det er muligt at leje en bil til bare 299,00 kr. for en dag, men det er kun en af mange som har billig biludlejning.

Mange vil måske være lidt bekymret for at leje en ældre bil, men reglerne er de samme for den billig bil og den dyre bil. De skal leve op til de samme krav om sikkerhed, disse regler er en del skrappere end dem din egen bil skal leve op til.
Hos de fleste af de små biludlejnings virksomheder, er der også mulighed for en vis fleksibilitet noget som man kun sjældent ser hos de større udlejnings virksomheder.

En del af disse små udlejningvirksomheder er også med i konceptet One2Move, hvor det netop handleom “Lav pris biludlejning”. Det betyder også at der her er krav om kvaliten og frem for alt sikkerheden på udlejningsbilerne.

Så næste gang du skal ud og leje en bil, så overvej om det har brug for at leje den nye model eller om du er til billig biludlejning. Hvis du er så kan du altid bruge pengene til noget som er mere sjovt.