Hytteferie

Date Added: maj 11, 2011

Author: Rene Poulsen

Alle ovenstående spørgsmål er nogle af dem man støder på, når man har tilbud om luksus hytter på campingpladser. Den gennemsnitlige danske familie kender ikke så meget til denne ferieform, da den er rimelig ny i Danmark. Tidligere har det været meget attraktivt at leje sommerhuse, hvor man vidste at man fik det hele i ét hus.

Men nu er tiden en anden. Hvis man søger lidt ud over det ”kendte” vil man meget hurtigt falde over campingpladser i Danmark. Mange af campingpladserne har også tilbud til dem, som ikke er campister og som aldrig kunne forestille sig at bo på en campingplads. Her er nemlig campingferie tilbud til familier uden en campingvogn og som gerne vil bo lidt komfortabelt. Luksushytterne – som de hedder – har nemlig alt i udstyr, eget køkken, eget bad og toilet og så er det naturligvis muligt at hente e-mails via Wi-Fi internet, som snart er standard på alle campingpladser – ganske gratis.

Når man som tidligere gæst af sommerhuse kommer til en luksushytte vil man hurtigt opdage nogle andre fordele ved hytterne, som man ikke får i sommerhuset. I og med at luksushytterne ligger på en campingplads hører der naturligt en legeplads, vandland og mange andre aktiviteter for børn med. Børnene er også lynhurtige til at finde legekammerater og forældrene kan holde ferie uden at skulle aktivere børnene hver dag. Bor man i et sommerhus er man nødsaget til at starte bilen for at finde en større legeplads eller et vandland. Bor man på camping er det hele inden for rækkevidde.