De 5 bedste grunde til at besøge Italien

Date Added: juni 28, 2010

Author: Nina Jensen

Alene det at nævne navnet Italien fremtryller forskellige billeder hos de passionerede rejsende. Du kan vælge mellem alt fra romantiske flodkrydstogter til majestætiske ruiner, og mellem alt fra mode til gastronomiske udvalg af lækkerier, som får munden til at løbe i vand, og der er helt sikkert noget for enhver, som besøger dette Sydeuropæiske land.

Men når alt kommer til alt, hvad er så præcist de største grunde til at inkludere Italien på listen over “Steder at besøge, før jeg dør”? – Tag et kig på følgende liste:

1. Spis, drik og vær glad – på den italienske facon.
En af de bedste ting ved at rejse til et fremmed land er at smage på maden fra det lokale køkken – hvilket du har rig mulighed for at gøre i Italien. Uanset om du er på et stramt budget eller har råd til at forkæle dig selv med en fem-retters menu, serveres den mad, du kommer til at spise, med flair. Lavet af ægte italienske ingredienser er morgenmad, frokost og aftensmad gastronomiske nydelser, som du vil se frem til.
For ikke at nævne alle de italienske vine, is og cappuccinoer, som du kan nyde under dit besøg i landet.

2. Shop og giv efter for mode-vanviddet.
Milano er ligesom Paris en af verdens største modehovedstæder. Derfor vil de, der elsker at shoppe, få en fantastisk oplevelse, når de besøger Italien. Hvis du ikke ønsker at hæve et enormt beløb på dankortet, kan du blot sidde på en café og se på folk – du vil blive overrasket over, hvor fashionable de lokale er.

3. Fordyb dig i den familiecentrerede, italienske kultur.
En måde at berige din rejseoplevelse på er ved at fordybe dig i den lokale kultur. Dette er noget, man vil have rig mulighed for, når man besøger Italien. De har en familieorienteret kultur, og en middagsinvitation er en åbning, som du ikke bør sige nej til.

4. Oplev de smukke strande på Sicilien.
Sicilien, Taromina og Catania er de steder i Italien, hvor du kan finde smukke strande, der har krystal-lignende farvande og hvide sandbredder.

5. Udtøm alle de sightseeing-muligheder, som Italien giver.
Sidst men ikke mindst vil dit besøg til det romantiske Italien ikke være fuldendt, før du har besøgt både de turistede steder og de uudforskede ruter. På listen over de byer, du ikke må gå glip af, især ikke som førstegangsbesøgende, finder du hovedstaden, som er Rom, hvor du kan nyde udsigten af Colosseum. Firenze, hvor de store renæssancekunstneres værker er udstillede, er en anden besøgsdestination, du ikke må gå glip af. Vatikanstaten, Capri, Sicilien, Amalfi Coast, Pompeji og Venedig bør også medtages i din rejseplan.

Ser man på alle disse grunde og mange flere, har du absolut ingen undskyldning længere for at udsætte din ultimative, italienske ferie! Og hvis du er heldig og tør vente med at bestille dine billetter, kan du endda finde billige, afbudsrejser hos dit lokale rejsebureau.