De bedste steder at besøge i Grækenland

Date Added: oktober 8, 2010

Author: Nina Jensen

Grækenland er et land i det sydøstlige Europa og en populær turistdestination. Grækenland er stedet for alle, der elsker varme, da temperaturerne om sommeren normalt ligger omkring 40-45 grader. Vinteren i Grækenland er kølig, men temperaturen ryger sjældent under minus.

Der er mange steder i Grækenland der er et besøg værdigt, da landet byder på meget historie og oldtidskultur. Nogle af de bedste steder er dækket i denne artikel.

Når du tager til Grækenland kan du ikke undgå at besøge hovedstaden Athen. Athen er en kosmopolitisk by med en befolkning på over 4 millioner mennesker. Der er mange steder i Athen, der er værd at besøge. For eksempel er der mange historiske monumenter. Et af dem, også klassificeret som det mest berømte, er Parthenon. Det er et vigtigt landmærke i den tidlige vestlige civilisation. Akropolis er også et besøg værd. Der er mange akropopolisser i Grækenland, men dette siges at være uden sammenligning. Der er museer, universiteter, biblioteker og meget mere. Så for en uddannelsesmæssig og historisk ferie, er Athen stedet at besøge. Du kan også shoppe i Athen, da der er masser af indkøbscentre.

Andre besøgsværdige steder er Grækenlands øer, såsom Tassos, Halkidiki, Mikonos, Krit og en mase andre. Hvis du har brug for en afslapningsferie i solen er dette stederne at besøge. De naturlige sandstrande og det krystalklare vand tiltrækker masser af turister fra hele verden. Der er masser af hoteller tilpasset forskellig smag og pengepung. Der er ligeledes mange taverner, der tilbyder dig oplevelsen af den græske madkultur. De er ligeledes særdeles underholdende, med masser af shows, og mange af dem har forberedt underholdning med bl.a. græsk live musik.

For de sportsinteresserede er der også masser af muligheder i Grækenland, stort set over det hele. Når du færdes langs kysten er der mulighed for at dykke og se det græske havs underverden. Man kan også stå på vandski og foretage sig stort set alle de vandsportsaktiviteter man kunne forestille sig. Hvis du er mere til bjerge, er de fantastiske huler i Grækenland også værd et besøg.

Generelt er Grækenland uden tvivl en destination, der er besøgsværdig. Der er mange steder at se og meget underholdning der må opleves. Der er stort set noget for enhver smag. Grækenland er et feriested for hele familien og en destination, som du ikke må gå glip af.

Så kom i gang med dine ferieplaner og husk at inkludere Grækenland i dem. Tag til det nærmeste rejsebureau og bestil en drømmerejse der tilfredsstiller din families behov. Øerne, bjergene eller hovedstaden – ligegyldigt hvad du vælger vil det ikke slå fejl, da Grækenland er et fantastisk, historisk land, der er en god lang ferie værd, og så kan du ovenikøbet ofte finde billige rejser dertil. Vi håber at vi har kunnet hjælpe dig med at beslutte hvor du skal hen, når du skal rejse til Grækenland – og nyd din solrige ferie.