Ferier puster nyt liv i parforholdet

Date Added: august 17, 2009

Author: Hotels.com

– Danske par bliver nyforelskede på ferien

Selvom mange danskere aldrig tager på romantisk get-away uden børnene på slæb, kan en ferie gøre underværker for parforholdet. Hver anden dansker siger, at de bliver tættere knyttet til partneren, når de er på ferie. Ligeledes bliver danskerne mere intime med deres partner på ferien, og hver fjerde bliver nyforelskede i deres bedre halvdel. Det viser en ny undersøgelse.

Et afbræk fra hverdagen kan tænde op under parforholdet. Hotelbookingportalen Hotels.com spurgt 1667 danskere om, hvordan deres forhold til partneren er, når de er på ferie.

En tur på hotel knytter kærester tættere sammen
1 ud af 4 danskere med børn (22 pct.), tager aldrig på romantisk get-away med deres partner og lader børnene blive hjemme. Men det burde de overveje at lave om på. For en ferie væk hjemmefra puster nyt liv i parforholdet.
Således siger hver anden dansker, at de bliver tættere knyttet til deres partner, når de er på ferie. Det er især par i 30’erne og 40’erne, dvs. generationen med hjemmeboende børn, som føler, at en tur på hotel knytter dem tættere sammen som par.
Romantik i luften
Når de danske par tager på ferie, er der også flere amoriner i luften end til hverdag. 4 ud af 10 (39 pct.) siger, at de er mere intime med deres partner, når de sover på hotel, end når de er derhjemme, og hver fjerde (25 pct.) bliver som nyforelskede igen, når de er på ferie med kæresten. Når hverdagens små skærmydsler er på afstand, blomstrer romantikken for de danske par, og hver femte dansker siger, at de skændes mindre med deres partner, når de er på ferie. Så hvis parforholdet knager, er en ferie måske et godt alternativ til en tur hos parterapeuten.

”Hos Hotels.com oplever vi, at mange danske par er begyndt at tage på en forlænget weekendtur i ny og næ. Vi har specialiseret os i at tilbyde billige hoteller, som opfylder vores kunders behov. Så da de fleste bookinger på vores hotelportal er på dobbeltværelser, har vi for eksempel lagt en liste over vores 10 mest romantiske storbyhoteller på vores hjemmeside, som kan inspirere kærestepar, der trænger til en ferie,” fortæller Alison Couper, Kommunikationsdirektør, Hotels.com.

For nærmere information
Kontakt venligst Michael Bucka eller Gry Kaa fra det danske Hotels.com pressekontor på telefon 29 88 18 48 eller på mail: [email protected] eller kontakt Hotels.com PR manager Cordy Griffiths på telefon (+44) 20 7019 2268 eller på mail: [email protected].

Om Hotels.com
Hotels.dk er den danske webside til Hotels.com, og som medlem af Expedia Group, der er tilstedeværende på alle større markeder med engagerede medarbejdere har Hotels.com mulighed for at tilbyde mere end 100.000 kvalitetshoteller over hele verden. billige hoteller med prisgaranti, blandt andet billige hoteller i København, billige hoteller i Berlin, billige hoteller i London, billige hoteller i Paris og billige hoteller i München. Hotels.com nyder godt af at have et af de største hotelteams i rejsebranchen, som forhandler de bedste priser til sine brugere. Derudover har Hotels.com 1,3 mio. hotelanmeldelser fra kunder.
Hotels.com vandt the Gold Award for at være det bedste hotelbooking site i Webuser magazine i februar 2009.

Rejserne kan bestilles online på www.hotels.dk eller ved at kontakte vores flersprogede kundeservicecenter på tlf. 80 60 18 24