Hold kontakten med børnene i Tivoli, Legoland, Bon Bon land og ude i naturen.

Date Added: september 12, 2014

Author: Allan

Gaver til børn ertmania.dk elektronikprodukter Hold kontakten med børnene i Tivoli, Legoland, Bon Bon land og ude i naturen. Med et sæt OkiDoki håndleds-Walkie-Talkie kan du holde forbindelsen til dit barn hvor der er risiko for at blive væk fra hinanden.

Beskrivelse
På eventyr sammen.
De mest spændende steder i verden, er ofte dem, hvor naturen er stadig uberørt og vores moderne verden har ingen samling fundet. Dette kan være en stor oplevelse, men betyder også normalt: nej mobiltelefonnetværk. For sådanne steder “Okidoki” er perfekt, når du er på klatring på en stejl klippevæg, kamelen ride gennem ørkenen eller på en ekspedition gennem ruinerne af en svunden mennesker i den tætte jungle. “Okidoki” aldrig lader dig ned og er der altid.
Men et besøg på legepladsen eller turen til bagere er ideelle applikationer som en “agent hemmelig mission”: Okidoki er bare cool.
Bevar forbindelsen med børnene
For forældre Okidoki er en smule af sikkerhed. Hvis en mobiltelefon er i sjov og spil hurtigt glemt eller mistet, forbliver disse walkie-talkies som et ur på håndleddet og sikre forbindelsen til få barn.
Worldwide spare omkostninger
Brug af mobiltelefoner i udlandet er dyrt og ofte besværlig.
Især på ferie, er det vigtigt hele tiden at bo hos sin familie eller tour gruppe på jorden i kontakt med. Med “Okidoki” kommunikere op til seks personer sammen – Sim-kortet change-helt gratis og uden besvær. Dette virker i åbent terræn til en afstand på 6 km. Verden – uden roaming omkostninger!
Alle Oki Doki!

Specifikationer
Multi-channel
Hands-rækkevidde på op til 6 km på en flad, åben og uhindret miljø
Hands-rækkevidde på op til 2 km i et miljø med bygninger, træer eller huse
Hands-rækkevidde på op til 1 km i et miljø i tætte skov, bjerge eller bygninger i
Funktion af en-til-en, en-til-Multiple-kommunikation
Automatisk støjisolering
Batteri-besparende funktion
Intern VOX til nem håndfri funktion
scanning kanal
12-timers AM / PM digitalt display
LCD-display med baggrundslys
Lithium-Ion batteri