Find inspiration til din rejse i Barcelona

Date Added: marts 4, 2014

Author: Anna

I artiklen kan du nemlig læse om, hvor du kan finde en masse gode rejsetips og guides.

Barcelona er en stor, spansk by, og har altid været et meget populært rejsemål for os danskere – og med ganske god grund. Byen har alt, hvad en verdensklasse by skal have. Når du rejser til Barcelona, så får storby- og badeferie i én, hvilket er meget unikt.

Byen har en masse kulturelle ting at se på. Heriblandt kirken la familia og den store gågade ved navn La Rambla. Hvis du elsker fodbold, så er det oplagt at besøge Camp Nou, hvor du kan se nogle af verdens bedste spillere folde sig ud. Hvis du gerne vil læse mere om fodboldrejser i Barcelona, så besøg denne side: http://barcelona-guide.dk/fodboldrejse-til-barcelona/

Når du er i Barcelona, så er det en rigtig god ide at bo på et hotel. Byen besidder en masse hoteller i forskellige prisklasser. Hvis du udelukkende er på udkig efter billige hoteller i Barcelona ved stranden, så anbefales det at søge på Google eller bruge en af de mange hotelservices som findes rundt omkring på nettet.

Hvis du er til sol og sommer kombineret med storbyferie, så er Barcelona byen for dig. Tøv ikke med at tage til denne fantastiske by. Du vil uden tvivl ikke fortryde det et sekund.