Top 7 grunde til at besøge Paris om vinteren

Date Added: november 30, 2011

Author: Maja Tand

?

1. Mindre folkemængder. Den engang så uovervindelige vil nu blive din.

2. Kortere linje for macarons på Pierre Herme. (Ladurée ikke holde et stearinlys til Pierre Herme). Du vil være omgivet af en regnbue sortiment af aromaer i denne smykkeskrin af et stop, men tro mig … du behøver kun kender én. Mogador.

3. Mere af en chance for, chokolademousse vil ikke løbe ud på Chez Janou. Den mousse serveres i en skål på størrelse med Texas, som du opfordres til at øse op med en gigantiske ske til dit hjerte indhold. Ou la la.

Billeje i Frankrig >>

4. Tilgængelighed af fly og logi. Vi har booket vores fly og lejlighed en uge før vi forlod. Glem alt om hotellerne koster beaucoup bukke fuld af turister, leje en lejlighed og leve som en ægte parisisk.

?

5. For Passion Fruit Eclair på Eric Kayser. Ja, han er legendarisk for sit brød, men efter en bid af hans Passion Fruit Eclair, vil du ikke længere har tid til baguetter. Hans butikker er strøet over Paris, men min favorit er den på Rue Montorgueil.

?

6. Til at købe køkkengrej på E. Dehillerin. Du vil føle dig som en indtrænger, men smede i forvejen. Det er elendigt og dejlig. Du vil grine, du vil græde. Hvad jeg elsker ved E. Dehillerin, er du kan have den mest brogede fortid, eller du kan være dronning af England – de er ligeglade. Du vil blive behandlet med den samme grad af uoverskuelige delirium. Hej 1820.

?

7. For den hemmelige genvej til at komme ind på Louvre. Indgangen sidder i passagen, der fører til Rue de Rivoli. Det er så Stinkin “lusket og hurtigt, vil du føle som om du bare slap af sted med heisting Mona Lisa sig selv – ved højlys dag, intet mindre.

?

?