3 bedste strande i Italien

Date Added: april 23, 2012

Author: Maja Tand

Strandene er mest overfyldt i løbet af juli og august, hvor italienerne slutte der masser af udenlandske turister på vej til stranden for at undslippe varmen. Uanset om du søger efter et fornemt feriested eller et afsondret kystby, der er en lounge stol på havet bare venter på dig.

Amalfikysten
De fleste besøgende opleve Amalfi-kysten, mens du navigerer de drejninger i løbet af en smuk køretur på kystvejen. Udsigten er betagende med takkede klipper og blomstrende blomster, men den bedste måde at opleve kysten er at besøge en af ​​sine kystbyer.

Den travleste strækning af kysten kurver mellem landsbyerne Amalfi og Positano. Erosion har ødelagt meget af stranden områder i denne region efterlader små private strande på hoteller og strand klubber. Den mest fantasifulde hotel i Amalfi er den dyre Hotel Santa Caterina, hvor du kan gå en snoede havegang til stranden og tage elevatoren, hugget ind i klipper, tilbage til hotellet.

Positano har været en kærkommen strand tilbagetog siden de dage i romerske adel, og selv de gamle grækere. Der er 2 offentlige strande – de afsondrede Fornillo stranden og den største strand center på Spiaggia Grande. Den elegante Il San Pietro di Positano hotel er det største i luksus med en privat strand bugt til solbadning og svømning.

Biludlejning i Italien >>

Capribukser
Beliggende væk fra Sorrento halvøen i det sydlige Italien, Capri er en stenet, bjergrig ø, som er en favorit hos starlets og jet sættere. Mens mange af øens hoteller har en fantastisk udsigt over det klare blå hav, den JK Palace Capri er den eneste med direkte adgang til stranden. Du kan nemt udforske områdets bedste strande på egen hånd. Den bedste strand på nordsiden er den brede flade på Bagni di Tiberio mens den sydlige side af øen er Marina di Mulo. De fleste strande er understøttet af strand klubber, der giver adgang til stranden samt faciliteter, håndklæder og stole til en nominel gebyr. Spar tid og undgå den stejle tur tilbage til byen ved at tage en hurtig båd tur til stranden fra Marina Grande.

Italienske Riviera
Besøgende strømmer til den italienske Riviera for stor vandreture og solrige dage på stranden. I centrum af det hele er Cinque Terre, 5 små landsbyer, der er fastsat i klipperne kramme den særprægede kyst. Monterosso er den ferieby med hyggelige hoteller, travle strande og masser af restauranter at mætte sultne turister. Stranden her er åbent for offentligheden og gratis, men der er mange steder, hvor du kan betale for en comfy lounge stol og paraply for skygge. Undslippe skarer af vandreture til den mindre by Riomaggiore, hvor du kan slappe af på den stenede strand, før du fortsætter din tur langs kysten stier. Tag en pause fra stranden for at nyde nogle af byens berømte pesto oven på en dynge tallerken med pasta.