Et postkort fra hjertet

Date Added: maj 13, 2013

Author: Webmayn

?

Når man er ude i den store verden, langt væk hjemmefra, kommer man hurtigt til at glemme alt det derhjemme. Oplevelserne står i kø, og det er svært at tænke på andet end alt det fantastiske som foregår lige her og nu – det er jo trods alt noget helt nyt og andet end man er vant til.

Men dem derhjemme er jo ikke ude og opleve, og det er derfor rigtig vigtigt at man ikke glemmer dem. Man kender selv følelsen, at man ville ønske man var med, og kunne se det samme som den der rejser.

En ting man kan gøre, for at gøre familien og vennerne glade, er at sende et brev. Det kræver så lidt energi, og skaber så stor glæde i den anden ende.

Jeg elsker selv at få et postkort – selvom der ofte ikke er plads til mere end en status på hvor godt vejret er, og lidt oprids af hvad der er blevet oplevet indtil videre, så er det et tegn på, at der bliver tænkt på mig. Det rammer lige i hjertet.

Det bør man huske, når man også selv er ude. Tag lige et øjeblik til at sende det postkort. Selvom det er noget af det sidste man tænker på, så gør det. Det er bare så dejligt at få sådan en hilsen fra en man holder af.