Grønland – ønsketænkning og isbjørne

Date Added: august 26, 2012

Author: Anette

Hermed et lille indlæg om, hvad jeg ville se og gøre, hvis en invitation til smukke Grønland lige pludselig blev stukket i hænderne på mig – hvilket jeg selvfølgelig håber og tror meget inderligt på sker en skønne dag.

Først og fremmest ville jeg tage mig god tid til at søge efter billige og gode flybilletter til Grønland. Grønland kan være en dyr destination, fordi der kun er få flyselskaber, der flyver til øen, men hvis man bruger lidt til på at søge og ringe rundt, kan det sagtens lade sig gøre at finde flybilletter til Grønland, der er til at betale. Der skal nemlig også være penge tilbage til at opleve alle de fantastiske og unikke seværdigheder, som verdens største ø byder på.

Først og fremmest er det jo i sig selv en oplevelse af rang at betræde verdens største ø. Dernæst befinder Indlandsisen sig på denne verdens største ø. Et areal så ubegribeligt stort fyldt med is i tusinder af lag så langt øjet rækker. Det må være et ualmindelig smukt syn.

Jeg ville også afsætte god tid at opleve, fotografere og inspicere det helt fantastiske dyreliv, som Grønland har at byde på. Hvem vil ikke gerne på isbjørnesafari, køre med hundeslæde og se en polarræv?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det vil jeg i hvert fald virkelig gerne. Derfor, kære skæbne eller andre interesserede, hvornår dumper der en flybillet til Grønland ind ad min brevsprække?