Hvornår vil du rejse til Island

Date Added: december 8, 2011

Author: Maja Tand

Island har en koncentreret turistsæsonen, som toppede fra midten af ​​juni til august. Mange islændinge mener at sommerens turister ikke ved hvad de går glip af. Island byder på masser at gøre i foråret, fald, selv om vinteren, og priserne er markant lavere for flybilletter, biludlejning, og overnatningssteder. Islændinge er ivrig juleelskere og Aurora Borealis er bemærkelsesværdigt levende om vinteren. De fleste off-season besøgende bruger Reykjavík som en hjemmebase og kombinere byens kultur- og natteliv med aktiviteter som ridning, snescooter, og besøger kurbade.

På den anden side er højsæson højsæsonen med god grund. De fleste ture og adventure ture til Islands mest kendte naturattraktioner ende efter september. Veje i oplandet er generelt lukket fra oktober til midten af ​​maj, og nogle gør ikke åbne før i begyndelsen af ​​juli. Nedbør stigninger i september, topper fra oktober til februar, og hyppige storme og slagregn er nok til at afskrække mange potentielle vinteren eventyrere.

Billeje Island >>

Den turist højsæsonen svarer til ferie tid for islændinge, men tingene ikke lukke den måde, de gør i fx Frankrig. Islændinge arbejder flere timer end de fleste europæere og ferie studerende udfylde sæsonbetonede servicejob. Nogle kulturelle institutioner (teater, symfoni, opera) tage af sommeren ud mens de fleste museer uden for Reykjavík kun er åben i sommerperioden. Kunst-og kulturfestivaler er også grupperet i sommer, undtagen i Reykjavík, hvor de tiltrækkes til “skulder” Seasons (april-maj og september-oktober).

Antallet af lyse timer kan have uforudsete fysiske og følelsesmæssige effekter. I forsommeren er der aldrig fuldstændig mørke og solen forbliver lav til horisonten, hvilket skaber en løbende spil af farver og skygge. Forår og efterår dagslys timer er stort set den samme som i Nordamerika eller Europa. Dage i midten af ​​vinteren har kun 4 eller 5 timers sollys. Disse udsving er endnu mere ekstrem i den nordlige del af landet.

Vejret – Island ligger lige syd for polarcirklen, men takket være Golfstrømmen, temperaturer er køligt om sommeren og bemærkelsesværdigt milde vintre. (New Yorks vinter nedture normalt er lavere end Reykjavíks.) Islandsk vejret er usædvanlig flygtige, dog. Golfstrømmen bringer mildt Atlantic luft i kontakt med koldere arktiske luft, hvilket resulterer i ofte overskyede himmel, tåge, kørsel vind og regn, og pludselig vejret skifter. Du kan meget vel støde fire årstider i 1 dag.

Islands nedbør toppe i oktober til februar, og er lavest i maj og juni. Sydlige og vestlige dele af øen får mest nedbør.