Madrid bedste seværdigheder

Date Added: april 18, 2012

Author: Maja Tand

Dette er Madrids mest berømte og mest centrale torv, ligger kun en kort gåtur fra Plaza Mayor. Oprindeligt var stedet for en af byens porte, som vendte mod øst og blev prydet med et billede af solen, deraf pladsens navn. Pladsen er faktisk næsten halv-cirkulær form, og skylder sin nuværende form til omfattende renoveringer udført mellem 1854 og 1860.
Da dette nu er Madrids mest centrale beliggenhed, det er et fint område i at bo og der er mange hoteller, hostals (mindre, ofte familiedrevne hoteller) og turist lejligheder i nærheden. De følgende links vil vise dig kun de ejendomme inden for 1000 meter fra pladsen.

Uret er den berømte ur alle spaniere vende deres øjne for den nytårsaften, guzzling ned en drue til hver af er det tolv klokkespil ved midnat. Millioner ser på tv, og hvad der til tider virker som millioner mere modige kulden her på pladsen. Hvis du er her på nytårsaften det er en fantastisk oplevelse (se vores oplysninger om Jul & Nytår i Madrid).


Billeje i Spanien
>>

Udenfor Casa de Correos er en sten plade på fortovet mærkning Kilometer Zero – den officielle udgangspunktet for Spaniens 6 nationale veje. Billedet nedenfor sko den oprindelige sten (første placeret her i 1950) i dens forværrede tilstand, men i september 2009 blev det erstattet med en skinnende lys ny.