Portugals første private vandrerute.

Date Added: juli 8, 2009

Author: Lars Henriksen

Quinta Nova De Nossa Senhora Do Carmo Estate er nu klar med den første private vandrerute i Portugal. Vandrestien, der er beliggende i den smukke Douro-dal, er anerkendt af den portugisiske bjergcampings-føderation samt den europæiske vandreorganisation, Fédération Européenne de la Randonée Pedestre .

Quinta Nova de Nossa Senhora do Carmo byder på en 17 kilometer lang vandrerute. Ruten er inddelt i tre forskellige sværhedsgrader, der præsenterer gæsten for de mest historiske og seværdige punkter på den 120 hektar meter store ejendom. Quintaen ligger i hjertet af den øvre del af den vindyrkende Douro-dal, tæt på den kendte by Pinhao, og byder på et landskab, hvis skønhed kan tage pusten fra enhver som besøger området. Quinta Nova de Nossa Senhora do Carmo ligger langs Douro-flodens bredder og er i besiddelse af adskillige af de terrasseformede vinmarker, som Douro-dalen er blevet så kendt for.

Vandreruten giver den besøgende mulighed for at få indsigt i vingårdens traditioner, samtidig med at man har adgang til en lang række udendørs-aktiviteter, såsom mountainbike, nordisk vandring, fuglestudie. En oplagt mulighed er at spise picknick på én af Quinta Novas mange lokaliteter i den smukke Douro-dal, naturligvis ledsaget af en af Douros mange fremragende vine.

De forskellige sværhedsgrader på de tre ruter, tager den besøgende med rundt til ejendommens seværdigheder; vinkælderen, kapellerne, og ejendommens tre plantager: Den romerske plantage, Den afrikanske plantage og Appelsintræs-plantagen.

Det er gratis at benytte vandreruterne og du kan vendre året rundt.

Vil du rejse til Portugal på Vandreferie kan du få flere oplysninger om vandreruter hos www.visitportugal.com

PortugalBureauet som er specialist i rejser til Portugal arrangere flere vandrerejser som du kan læse mere om på www.portugalbureauet.dk

?