Tenerife i januar

Date Added: december 21, 2011

Author: Maja Tand

Tenerife og De Kanariske Øers evige forår/sommer vejr har tiltrukket turister her siden slutningen af ​​1950’erne. Vejret på Tenerife faktisk har dikteret i vidt omfang udviklingen af ​​både den sydlige og sydvestlige resorts – disse områder af Tenerife, som Gran Canaria, få det bedste ud af solen med de mindst sky og regn. Når turister fra Storbritannien begyndte at besøge Tenerife, Puerto de la Cruz var den vigtigste udvej placering, der ligger i den nordlige del nær den eneste lufthavn på øen Tenerife Norte (Los Rodeos) til Tenerife Syd (Reina Sofia) blev åbnet i 1978. De havde ofte brokke sig på postkort hjem af den lejlighedsvise skyer i det nordlige Tenerife forsinker fly. Hvis du er på en aktivitet ferie eller gående ferie på Tenerife i dag, og er baseret i nord, lejlighedsvis skyer, som har dannet sig over den nærliggende bjerge og faktisk Tenerifes mikroklima er velkomne.

Billeje Tenerife >>

Dem, der søger hot hot solskin og Tenerife badeferie normalt hovedet til den sydlige feriesteder. Tenerife høje temperaturer, sjældent falder under 18 grader, gør for fantastisk hele året rundt Tenerife Golf Ferie og badeferie. I foråret og vinteren temperaturer ligger mellem 18 grader til de tidlige 20’ere, mens de i højsommeren de vil ofte klatre op i 30’erne, og højere i løbet af lejlighedsvise afrikanske vejret kommer på tværs fra Sahara. De Trade Winds, som med de andre Kanariske Øer, bringe køligere temperaturer end det ellers ville kunne opleves på denne breddegrad.

Vintersolen Ferie på De Kanariske Øer ikke bedre end Tenerife. Med gennemsnitlige vintertemperaturer på Tenerife mellem oktober og marts spænder mellem 18 til 20 grader, og solskinstimer mellem 6 til 8, er det evig sommer herovre på De Kanariske Øer.

Ikke overraskende med disse høje vintertemperaturer på De Kanariske Øer, vinterferien periode på Tenerife og Gran Canaria er så populære som om sommeren, med mange vælger at tilbringe julen herovre. Sikke en god idé! Havtemperaturer forbliver varm også, og nedbør er lav i de tørre sydlige feriesteder på Tenerife.