Ting at lave i Athen

Date Added: april 4, 2012

Author: Maja Tand

Athen Grækenland er en af de sikreste storbyer i hele verden. Mens sund fornuft er dit bedste forsvar overalt, statistisk, du er langt mere sikkert på gaden i Athen natten end i London, Paris eller Tokyo. Så gå ud og nyd dig selv! De turistbutikker vil være åben for sent – og så vil de tavernaer. Dem, der appellerer til grækerne vil være lige varmer op på 10:00.

Kan ikke komme væk til de græske øer? Eller allerede manglede den du lige har forladt? Slip væk til Piræus, let tilgængelig med Metroen, og have middag på en af de pricy, men charmerende badeby værtshuse i Microlimano. Piræus, havnebyen Athen, er ikke helt en græsk ø, men det vil gøre. Tillad dig selv lidt ekstra tid og stoppe ved den fremragende Piræus arkæologiske museum eller lige-fascinerende Nautical Museum først.

Billeje Athen

Plaka og andre kvarterer i Athen Grækenland
Den Plaka er det område af snoede gader omkring Akropolis. Det er kendt for sine små butikker, restauranter, og nogle gode eksempler på lokal indenlandsk arkitektur. Ulempen? Disse dage er det håbløst turistet, men det er stadig spændende. Min strategi er at stoppe et sted for et frappe (ice pulverkaffe) hvert par hundrede meter, især om sommeren. Og det er sandsynligt, at du vil vandre ind i Monastiraki eller Thissio endda uden at mærke du har forladt Plaka.