Top 10 ting at lave i Tenerife

Date Added: februar 8, 2012

Author: Maja Tand

Med den gennemsnitlige temperatur på 22C, er Tenerife det perfekte sted at nyde mange udendørs aktiviteter.

1. Top turistattraktioner

Vand-parker – Begge Tenerifes vandparker er i den sydlige del af øen i Costa Adeje. Siam Park er en ekstravagant Thai-tema vand rige med masser af lysbilleder for hele familien at nyde, mens Aqualand kombinerer spændingen fra vandrutsjebaner med mulighed for at se en delfin show.

Animal attraktioner – beliggende i den nordlige del af øen er Loro Parque, lige uden for Puerto de la Cruz sit hjem for hundredvis af papegøjer, et akvarium, søløver og delfiner shows og verdens ‘største penguinarium. Tilbage i syd, ikke langt fra Los Cristianos er Jungle Park en zoologisk have, der er hjemsted for over 500 dyr, som også har en rovfugl show og Monkey Park er et opdræt center for truede arter, som giver dig mulighed for at indtaste de mange kabinetter og nyde close-up tid med venlige arter af små aber og lemurer.

Øresvin

Dolphin & Whale spotting – Tenerife er på en af ​​de vigtigste migrationsruter for hvaler, med en tredjedel af alle verdens arter passerer gennem de Kanariske Øer hvert år, den hyppigst opdagede er øresvin og grindehvaler, selvom observationer er blevet gjort sædceller eller hvidhvaler.

Submarine Safari – Med en overflod af marine liv langs kysten, nyde de mysterier af den undersøiske verden, mens tør og komfortabel.

Billeje Tenerife >>

2. Seværdigheder

Teide National Park – Dominerende et stort stykke i centrum af Tenerife og er synlig fra næsten overalt på øen, Mount Teide er den tredje største vulkan i verden. Sammen med Mount Teide, og det gigantiske krater, omfatte andre funktioner i parken mærkelige klippeformationer, en anden vulkan “Pico Viejo ‘og dens 800 meter krater.

Santa Cruz – hovedstaden i Tenerife, Santa Cruz er en af ​​Spaniens travleste havne og hjem til de fleste af øens kulturelle og historiske faciliteter. Sandsynligvis bedst kendt for sin shopping, som er skattefri-fee, Santa Cruz har mange kendte forhandlere foring kysten fra Plaza de Espana på Plaza de Candelaria.

Dragon træ, siges at være omkring 800 år gammel

De Guimar Pyramiderne-I 1998 blev de Guimar Pyramiderne åbnet for offentligheden som en etnologisk park, sammen med de seks pyramider, indeholder parken et rekreativt område og et museum.

Icod de los Vinos – ligger på vestkysten, her kan du besøge Cueva del Viento (Cave of the Wind), som er den største vulkanske hulrum i verden, og også det sted at se den antikke og mytologiske dragon træ (Los Dragos) , siges at være omkring 800 år gammel.

3. Golf

Året rundt solskin gør dette til et ideelt valg for at nyde en runde golf eller to. Der er ni kurser at vælge imellem at tilbyde forskellige niveauer i spillet, med kortere ni-hullers bane til de store 27-hullers baner.

4. Dykning

Med over 30 større dykkersteder langs kysten, er den varme kanariske farvande klart gør Tenerife et godt sted at nyde dykning.

5. Windsurfing

Øen har fantastiske betingelser for windsurfing langs hele kystlinjen, de mest populære steder er langs sydkysten nær byen El Medano.