3 bedste ting at lave i San Francisco

Date Added: december 29, 2011

Author: Maja Tand

1. Chinatown

Den største Chinatown udenfor Asien, San Franciscos Chinatown er et fantastisk sted for nogle billige souvenirs og god mad blandt mange andre ting. Et par piger i vores hostel også fortalt os om en formue Cookie Factory, som vi kunne besøge på hjørnet af Washington Street og Ross (lidt tilbage gyde). Det var cool at se, hvordan de lavede lykkekager og selvfølgelig købte vi nogle, og de var lækker. Efter at vi stødte på en lille kinesisk restaurant, hvor du bogstaveligt talt nødt til at gå igennem køkkenet for at komme til borde, men maden var stor og det var virkelig billigt. TIP: Prøv at udforske ud af hovedgaden Grant Street for at se det lidt mere uden for turistområderne.

Billeje San Francisco >>

2. Besøg Alcatraz

Jeg faktisk ikke vidste så meget om Alcatraz før jeg besøgte. Jeg vidste, det var et gammelt fængsel på en ø, berømt for dens indsatte og folk, der forsøger at undslippe den. Men så jeg også lært, at selvom det har en 104 årige historie var det faktisk kun et føderalt fængsel i 29 år og over dem, 29 år havde 4 forskellige Wardens forud for, at det var et militært fængsel og fæstningsværk, og ind imellem var faktisk besat for over et år af amerikanske indianere. Jeg kunne blive ved … Det var meget cool at se og National Park Service har gjort et stort stykke arbejde for at perserve det. Kun én tur virksomhed driver til øen, og inkluderet i din $ 26 entré er din færgetur til og fra og en gratis audioguide, som blev berettet af tidligere indsatte og fængselsbetjente og var meget nem at bruge.

TIP: Book dit Alcatraz tur mindst 2 eller 3 dage før tid som ture sælge ud hurtigt.

3.Ride et kabel bil

Bortset fra Golden Gate broen svævebanen er et ikonisk billede af San Francisco, men også af dem, ris om Roni reklamefilm hvad der nogensinde er sket med dem? “Rice et Roni, San Francisco treat!” … Undskyld jeg fik side spores ind i 1990’erne er der …

Kablet biler i San Francisco koster $ 6 for en enkeltbillet tur, men hvis du har en San Francisco CityPass du kan ride dem så ofte som du ønsker. Der er kun 3 trolley linjer med de mest populære er den, der kører mellem Powell og Hyde gaden. Line ups form, hele dagen på det udgangspunkt, der i begge ender af linien så vær forberedt på at vente, hvis du ønsker at ride en. Hvis du blot ønsker at ride den til at sige, at du hang ud af den side af en, gå et par stop op fra udgangspunktet, og hoppe på, når det kommer forbi og du er næsten sikker på at snuppe en plads på en af ​​side løbere.

TIP: Masser af tips. 1) Hvis der på en løber at sikre din taske er ikke hængende ud af bilen og er i stedet hængende mod indersiden, som de kommer tæt på mange ting, herunder andre passerer vogne. 2) Hvis du venter i en lang række kontroller, at alle de sider løbere bliver taget op på vogne, der forlader. Sommetider folk foran dig på linje ikke ønsker disse pletter, så vognen blade med plads stadig er til rådighed. Jeg spurgte den fyr, og hoppede på springe linjen og spare mig selv nok 30 min. 3) Undlad at blokere døren mange af vognen operatører får sær om dette.