Feriebyer – turistinformation

Date Added: oktober 1, 2009

Author: Michael Brix

Der er ikke noget som at komme på ferie. Hver forår glæder vi os alle til at sommerferien er nær, så vi kan komme til at gøre, hvad vi nu gør, når vi holder ferie.

Feriebyer.dk leverer turistinformation fra forskellige udvalgte feriebyer. Du kan læse artikler uploadede fra læserne og indbyggere i feriebyerne.

Du kan f.eks. finde de højest ratede restauranter, pensioner, attraktioner, seværdigheder, campingpladser osv. i hver by, så ved du altid hvem som er bedst. Det er altid problemet, når man er afsted. Hvilken af restauranterne er bedst? Her kan du læse kommentarer fra de mange besøgende som allerede har besøgt stederne.

En af feriebyerne som allerede er kommet på siden er Skagen
Skagen er en af Danmarks populæreste feriebyer. Mange tusinde turister besøger hvert år Skagen og grenen – selve toppen af Danmark.
Byen er kendt for det specielle lys, som skabes af de have Kattegat og Skagerak, som omkranser Skagen og mødes ved Grenen.

En anden populær ferieby er Løkken, som jo i mange år har været kendt for sit lidt vilde natteliv. Men byen har ændret sin stil og henvender sig nu mere til et voksent publikum – og familier.

Uanset hvilken ferieby, du har i sinde at besøge i sommerferien ønsker Feriebyer.dk dig en rigtig god sommerferie.