Hvor skal man tage på skiferie?

Date Added: august 24, 2016

Author: Christian H

Hvor skal man tage på skiferie?


Her får de 3 oplagte skidestinationer

Elsker du også oplevelsen af at stå på ski? Hvert år er der rigtig mange danskere, som vælger at pakke alt det varme kluns ned, og så tage på skiferie med enten familie eller vennerne. De mest populære skidestinationer, som mange danskere vælger, at besøge hvert år, er Østrig, Tyskland, Italien m.fl. Skiferier, er for mange danskere, en årlig tilbagevendende begivenhed – og mange har det som en fast tradition, at tage på skiferie.
For mange skientuaister, er skiferien den bedste ferie på året, og selvom, at det snart er ved at være sommertid, så kan det være en god idé, at begynde at planlægge sin skiferie allerede nu. Som oftest, så plejer man at kunne finde rigtig gode tilbud, hvis man planlægger sin skiferie i god tid, og selvom, at shortsene og de kortærmede, at ved at blive fundet frem fra tøjskabet, og der er lang tidshorisont til skiferien, så kan det være fordelagtigt.

Hvor skal skiferien gå hen?
Hvor er det så lige at skiferien skal gå hen? Østrig er et rigtig godt bud på hvor din næste skiferie måske bør gå hen. Østrig har nemlig investeret milliader hen over de seneste årtier i skiområder, nye og børnevenlige skihoteller, samt infrastrukturer. Dermed kan Østrig være det helt oplagte valg for dig, som gerne vil på skiferie her i 2016 eller i 2017. Og dette gælder uanset, om det så er for unge mennsker, børnefamilier eller for de mere erfarne skiløbere.

Skiferie til Kleinarl i Østrig
Hvis du skal sfted på skiferie med børnene, så er Kleinarl det sande skiparadis for de børnefamilier, som der også ønsker at kombinere et børnevenligt skiløb med et større, og samtidig også mere udfordrende område. Kleinarl er kendetegnet som værende et lidt mindre skiområde, som der er beliggende cirka 10 kilometer fra de populære skidestinationer Wagrain – Flachau. Når man tager på en skiferie til Kleinarl, og får et liftkort hertil, så gælder dette liftkort til hele Ski Amadé. Dermed sagt, så gælder liftkortet også til skidestinationerne Wagrain og Flachau. Dermed er en skiferie til Kleinarl det oplagte valg, hvis man ønsker en skiferie med udfordringer for både sig selv, men også for børnene, og hvis man ønsker fler piste kilometer, så kan man med fordel tage skibussen til enten Wagrain eller Flachau. Skibussen er nemlig gratis da man allerede har liftkortet, og skibussen kører jævnligt frem og tilbage. Du kan læse meget mere omkring en skiferie til Kleinarl lige her.

Skiferie til Livigno og Canazei i Italien
En skiferie til Italien byder også på ski i verdensklasse, og der er meget stor variation på skiområderne i Italien. I den nordlige del af Italien finder man verdens største skiområde i, samt omkring skisportsbyen Canazei. Skiområdet er på over 1200 kilometer pister, og man kan derved opleve at køre på nye pister hver dag under hele sit skiophold i Canazei. Byen ligger i bjergkæden Dolomitterne, som der er en del af Alperne. Skiferie i Livigno, Italien byder på et skønt skiområde, flotte pister, god afterski, gode resturanter, gågade og meget meget mere. Området Livigno har cirka 115 kilometer piste i høj kvalitet og, pisterne i Livigno tilbyder noget til alle skiløbere, og som er på alle niveauer. Pisterne er lang samt meget brede, og er altid godt præpereret, hvilket gør at Livigno er et oplagt sted, at lære at stå på ski.

Skiferie til Berchtesgaden i Tyskland
Hvis man gerne vil på en billigere skiferie, så er Berchtesgaden det oplagte valg. Berchtesgaden er nemlig blevet kåret til at være Europas billigste ski destination. I alt består består Berchtesgaden af 6 forskellige skiområder med i alt over 50 kilometer pister, som byder på godt skiløb for både børnefamilier, nybengyndere, men også for de mere øvede skiløbere. Udover ski, så er Bercgtesgaden i særdeleshd også kendt for, at være en meget hyggelig by med blandt andet gågade, saltmine, et stort badeland og meget mere.