Rejser til USA

Date Added: august 23, 2011

Author: Jesper

Besøg i Amerika kan være en fantastisk oplevelseMangfoldigheden i USA er nemlig enormDu kan vælge mellem flot natur, kultur og unikke storbyer.

Hvor du vil hen afhænger af dine drømmeDu kunne vælge at tage til Østkysten og tage til storbyen Boston og besøge Faneuil Hall Marketplace eller Freedom Trail.

USA har også nogle fremragende national parker der er virkelig et besøg værdDe tre mest berømte er:

  • Yosemite parkenBliver ofte kaldt kronjuvelen af de Amerikanske national parkerYosemite er velkendt for den flotte naturlige skønhed og dens kæmpe bjergformationer. Bedst kendte er Half Dome (2693m) og El Capitan (2307m). Desuden så har parken det højeste vandfald i Staterne.
  • Parken Yellowstone er den første national park i USA. Parken er enormt smuk, og besidder et stort antal dyreliv. Der findes alt fra pumaer, bisonokser til kronhjorte. En anden stor attraktion ved parken, er de fantastiske ca. 250 geysere i parken. Der i blandt Old Faightful, som cirka springer en gang i timen.
  • Det naturskønne Grand CanyonDet er en oplevelse at tage et besøg i Grand Canyon nationalparkParken bliver besøgt af over 5 millioner turister årligt. Grand Canyon består af en kløft som er cirka 1600 m. dyb – Parken er en af de ældste nationalparker i AmerikaDet er en mavesugende oplevelse at se landskabet og områdets størrelse.


Afhængigt af hvad slags rejse du gerne vil påså er der meget god chance for at USA kan tilbyde dig den rette rejse. Du kan finde alle slags rejseformerDu kan f.eks:

  • Tage en køre selv ferieLeje en bil og kører rundt i USA.
  • Man kan leje en autocamper,og bo i din egen vogn.
  • Leje en motorcykel og tage route 66.
  • Tage på tur med et krydstogtskib.


Mulighederne er enorme, og kun fantasien sætter grænser.


Vil du gerne læse mere om USA – Så se vores blog: Rejser til USA