Spar penge med samkørsel

Date Added: august 15, 2010

Author: Adam

Næste gang du skal ud at rejse, bør du overveje samkørsel, da du kan spare mange penge ved at køre sammen med andre, uanset om du skal på en lang tur, eller om du skal på en kort tur. Mange vælger i dag at tage på kør selv bilferie til syden f.eks. Frankrig, Italien eller Bulgarien. Hvis du ikke har bil og rejser alene eller sammen med en anden, kan du tilbyde at deles om rejse udgifterne med disse, mod du får en plads i bilen på deres køretur. Dette kan spare dig mange penge da du deler dine omkostninger med andre.

Mange vælger også at køre på vinterferie, da det er nemt og bekvemt at have bilen med hvor man nu er, man kan have al den bagage med, man har brug for, og man kan køre dertil i bilen. Hvis du vil billigt på skiferie så har du mulighed for også her at deles om rejse udgifterne med køreren, og kan begge spare penge på ferien. Du kan aftale med køreren at mødes ved en motor vejs afkørsel eller ved en benzin tank for at mødes. Lad være med at sende køreren ud ad små landeveje for at komme helt til din dør. Mød ham et sted, der er nemt for ham/hende, så der ikke er sure miner.

Hvis du har længere til arbejde, så kan du også overveje en samkørsels ordning. Du kan nemt finde en, der skal lige så langt som dig, og så kan I aftale enten at deles om alle udgifter eller at køre hver anden dag.

Samkørsel handler om at bruge fantasien og tage de muligheder der er for at spare på transport, og når man skal på ferie.

Så næste gang du skal på ferie så overvej at finde nogle, der kører på ferie, da dette kan kan spare dig mange penge og give dig en billig sommerferie eller vinterferie, og du kan få en rigtig sjov tur.