Syv solrige steder til efterårsferien

Date Added: september 10, 2010

Author: Maria Karlsson

s.form.elements[‘ARTICLE’],this.form.elements[‘ARTICLE_limit’],50000,true)”>

?

Bare fordi sommeren er ved at være forbi, behøver det ikke at betyde, at det er slut med at slappe af i solen!

Alicante, Spanien
Alicante er et ideelt mål for efterårsferien. Byen er et af Spaniens mest populære solferiesteder og har strande lige for døren. Her får man sol og sand sammen med gode muligheder for at dyrke vandsport (perfekt til en sjov familieferie!). Alicante selv er en traditionsrig havneby ud til Middelhavet med gader flankeret af caféer, travle markeder og fornemme marinaer. Der er mange gode tilbud på fly til Alicante i efteråret.

Split, Kroatien
Kroatien er en suveræn destination, når det kommer til efterårssol, og Split, som ligger i den sydlige del af landet, er et godt tilflugtssted væk fra det hjemlige efterårsvejr. Denne charmerende havneby er den næststørste by i Kroatien, og den er adgangsport til de mange øer, som ligger lige ud til den Dalmatiske kyst. Man kan komme med fly til Split via Zagreb, og på den måde kan man også bruge et par dage i den kroatiske hovedstad.

Dalaman, Tyrkiet
I september og oktober kan du nyde Dalamans varme vejr uden sommerens menneskemængder. Dalaman er et godt sted for dem, der gerne vil kombinere sol og sand med eventyr og action: Byen ligger imellem havet og bjergene, så udover de fantastiske strande har man også adgang til områdets mindre kendte søer og floder.

Thailand
Efteråret er et af de bedste tidspunkter at besøge Thailand på, fordi sommerheden er afløst af mere tålelige varmegrader. Man skal dog være opmærksom på, at det er sæson for regnvejr fra juli til oktober, men typisk regner det kun i et par timer om eftermiddagen for derefter at klare op igen. Thailands fremragende strande har længe tiltrukket besøgende fra hele verden, og øerne i Thailandbugten og Andamanhavet er særligt populære.

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Dubai har solskin året rundt og er ligeså kendt for sine strande som for sine fantastiske hoteller og shoppingcentre. Det berømte Burj Al Arab Hotel befinder sig på selve stranden i Jumeirah og er en dramatisk kulisse for denne tre kilometer lange sandstrand, som er perfekt til familier, fordi vandet er lavt og roligt. Efteråret er det bedste tidspunkt at besøge Dubai på.

Palma, Spanien
Palma er et paradis for solbadere og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år. Det er intet under, at Palma er så populært med sine smukke strande, livlige barer og varme vand. Mallorcas største by er bare endnu bedre, når sommerens mylder har lagt sig.

Menorca, Spanien
Der er næsten garanti for godt med efterårssol på Menorca, den næststørste af Spaniens Baleariske Øer. Her finder man fredelige og solrige feriesteder langs med sydkysten og en perlerække af charmerende fiskerlejer på øens mere klipperige nordkyst.

?

?