Top 5 gode grunde til at vælge pakkerejser over vælg-selv-rejser

Date Added: juni 21, 2010

Author: Nina Jensen

Er det nemmere for en enlig rejsende at drage fordel af pakkerejser end af vælg-selv-rejser? Det er præcis, hvad vi vil forsøge at finde ud af her. I en internet-tidsalder, hvor fly kan bookes ved et enkelt klik, drager flere og flere rejsende fordel af vælg-selv eller gør-det-selv rejseplaner.

Snarere end at gå gennem et rejsebureau udnytter de friheden til selv at vælge tidspunktet for deres afrejse, ruten for deres rejse og destinationen på sted, de vil tilbringe deres ferie. Men hvordan er vælg-selv-rejser sammenlignet med pakkerejser? Lad os opremse de fem grunde til, at det betaler sig at vælge pakkerejser over egen planlægning ved en solorejse:

1. Pakkerejser er billigere i det lange løb.
Interessant nok kan planlægning af en uafhængig solorejse blive meget værre for din pengepung sammenlignet med pakkerejser. Forestil dig at skulle betale for, at en turguide eller et transportmiddel tager dig til en bestemt turistseværdighed.
Når du bestiller pakkerejser, vil rejseagenten eller det online rejsebureau kunne booke dig sammen med andre turister på en lignende rute. Jo flere mennesker, der indgår i turen, jo billigere vil de individuelle priser blive – så du sparer faktisk flere penge undervejs.

2. Pakkerejser vil tage stresset ud af planlægningen af din turs små detaljer.
Selv hvis du er ude at rejse alene, eliminerer en booking af en pakkerejse sammen med andre turister besværet med planlægningen af de små detaljer. Snarere end at skulle foretage endeløse telefonopkald, stå i kø eller søge efter restaurantanbefalinger vil bestillingen af en god rejsepakke udglatte alle turens små detaljer for dig – så alt, hvad du skal gøre, er at nyde turen.

3. At tage på en pakkerejse sammen med andre turister anses for at være mere sikkert.
Er dit mål at bruge lidt “alene tid”? Du kan stadig have en privat tur, selvom du booker dig ind på en pakkerejse. Det er faktisk sikrere end solorejser – fordi pakkerejser normalt omfatter forsikringspakker, som du måske ikke engang overvejede at få som enlig rejsende. Når du er i et fremmed land, kan det altid betale sig at rejse i grupper og have en fast rute, som man kan følge.

4. Pakkerejser giver dig muligheden for at møde interessante mennesker undervejs.
At socialisere sig med de lokale og de andre turister, du kommer til at møde undervejs, er en af de bedste ting ved at tage feriefri fra arbejde – så hvorfor ikke drage fordel af det også?

5. Pakkerejser giver dig muligheden for at udnytte afbestillingsrejser.
Sidst men ikke mindst er pakkerejser gode som sidste-øjebliks-rejser. Hvis en person annullerer en rejse dagen før, kan du få chancen for at gå om bord på flyet og tage på en sidste-øjebliks-rejse i stedet.

Når man tager på en pakkerejse, er det vigtigt at huske at nyde hvert minut af det, fordi disse ferier er dyrebare oplevelser. Kort sagt – Der er ingen grund til at svede over de små ting, når du kan få klaret det hele for dig ved at booke en pakkerejse.