Den Grønne Elektroniske Cigaret

Date Added: maj 4, 2011

Author: Suzane

14.00 Normal 0 false false false DA X-NONE X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-ansi-language:DA;}

Den Grønne Elektroniske Cigaret

Ryg når som helst * hvor som helst * Spar 50% på dine rygeomkostninger * www.Top-Cigarette.com

Forbedre dit helbred i dag ved at udkskifte de normale kemiske kræftfremkaldende tjære cigaretter med vores naturlige nikotin cigaretter – også kendt som den “elektroniske cigaret” eller “e-cigaretten”.

Dette nye fantastiske stop ryge produkt ligner, smager og føles fuldstændig som en normal cigaret med nikotin, som er den ingrediens der gør dig afhængig af normale tjære cigaretter. Den elektroniske cigaret skaber damp i stedet for røg som giver dig mulighed for at ryge hvor som helst – når som helst uden at genere nogen – med garanti!

Derudover kan du spare over 50% af dine normale cigaret omkostninger med den elektroniske cigaret fra Top-Cigarette.com! Du skal blot genopfylde den elektroniske cigaret (e-cigaret) med vores nikotin filtre, når et filter er brugt.


1 nikotin filter = 1 pakke af 20 normale cigaretter


Hvad er den elektroniske cigaret? Hvordan virker den?


Den elektroniske cigaret eller “e-cigaret” er en batteridrevet enhed, der genererer en røg-lignende damp på alle pust du ryger. Du skal ikke at tænde den elektroniske cigaret, og e-cigaretten antændes ikke med ild som med en normal tjærecigaret. Du skal blot indånde på enheden, som derefter nærmest magisk skaber røglignende damp. Den røglignende damp kan ikke lugtes og dampen er ikke til gene for nogen som helst da den fordamper når du puster den ud.

Den elektroniske cigaret består af tre dele – et genopladeligt batteri, en forstøver, og en patron.
Den elektroniske cigaret er teknisk set en miniature form af en fordamper, der efterligner de funktioner, en traditionel cigaret har. Den elektroniske cigaret fordamper ikke urter eller tobak, men er specielt designet til at fordampe en speciel væske, som kaldes “e-væske”, som findes inde i nikotinfilteret som passer til din e-cigaret. “E-væske” eller nikotin filtre sælges med forskellig styrke, og aroma som giver dig den helt rigtige rygeoplevelse som du opnår med den normale skadelige tjære cigaret.


Når du indånder på den elektroniske cigaret, registrerer den indbyggede mikrochip luftstrømmen og opvarmer forstøveren. Nikotinvæsken kommer i kontakt med forstøveren som omdannes til en damp, som du inhalerer og puster ud som med en normal cigaret. Den elektroniske cigaret er det perfekte alternativ til tjære cigaretter hvis du ønsker at ryge, men på en mere sikker måde end med tjære cigaretter.


Den damp du udånder med den elektroniske cigaret føles identisk med den røg du udånder med en normal tjærecigaret og er en af grundende til den elektoniske cigarets success. Her på Top-Cigarette.com, bruger vi “-propylen glycol blandet med nikotin og smagsstoffer, uden nogen af ​​de skadelige tilsætningsstoffer der findes i en traditionel tjære cigaret.

Er den elektroniske cigaret sikker at ryge?

I modsætning til normale tjære cigaretter, der brænder tobakken for at levere nikotin til din krop, opvarmer den elektroniske cigaret nikotinen i en vanddamp, der smager og føles som cigaretrøg. Forskellen er, at vanddamp indeholder ingen af ​​de skadelige kemikalier, eller kræftfremkaldende stoffer, der er forbundet med kræft. De fleste e-cigaret modeller indeholder ikke mere end 20 ingredienser, hvoraf ingen er kendt for at være skadelige. Så når det kommer til risikoen for kræft, er e-cigaretter 100% sikre.

Hvor lang tid kan du ryge på den elektroniske cigaret?


Den elektroniske cigaret bruge nikotinfiltre, der ligner filtre på normale tjære cigaretter. Et nikotinfilter svarer til en normal pakke cigaretter med 20 cigaretter i.
Når et nikotinfilter er brugt – udkskifter du blot nikotinfilteret med et nyt. Så i stedet for at gå ud at købe cigaretter skal du blot udskifte nikotinfilteret på den elektroniske cigarret. Nikotinfiltrene er 60% billigere end de normale tjære cigaretter så ikke nok med at du bevarer dit helbred med den elektroniske cigaret – du sparer også en masse penge som kan anvendes til andre formål som rejser eller andet.
På Top-Cigarette.com sætter vi kvaliteten i højsædet, alle vores produkter er blevet strengt testet og filtreret for kun at udvælge de bedste elektroniske cigaretter med den længste rygetid og batteritid i vores kontinuerlige bestræbelser på at give dig den bedste røg på markedet.

Hvor meget kan man spare ved at udskifte de Normale tjære cigaretter med den elektroniske cigaret?

Det hele afhænger af, hvilket land du er fra da cigaret priserne varierer fra land til land. Vi har foretaget en undersøgelse på dette område, og vores konklusion er, at den gennemsnitlige besparelse for den gennemsnitlige ryger som ryger 15-20 cigaretter om dagen – er de gennemsnitlige besparelser helt oppe på 60%. Dette er en enorm besparelse, som helt sikkert kan bruge på andre ting, såsom rejser og andre goder. Men den største fordel er, at du ikke forværrer dit helbred mere med naturlige nikotin cigaretter fra Top-Cigarette.com

Hvor hurtigt leverer i?

Vi leverer gratis til hele verden med track and trace nummer, så du kan følge din ordre hele vejen fra det øjeblik du går til kassen, indtil varen er modtaget af dig 3-4 dage senere.

Dette er vores leveringstider:

Europa: 3-4 dage med track and trace nummer
USA: 5-6 dage med track and trace nummer
Asien og Stillehavsområdet: 7-9 dage med track and trace nummer

Om Os

Som verden langsomt bevæger sig hen mod en sundere og grønnere livsstil, bliver rygning et vigtigere og vigtigere spørgsmål for regeringerne og de tilknyttede sundhedsorganisationer. På grund af tobakrygningens skadelige virkninger af vores sundhed og miljø, bliver rygeforbud mere og mere almindeligt og forbuddet bliver mere og mere stringent verden over. Cigaretforbudet gav anledning til den elektroniske cigarets eksistens og dermed også Top-Cigarette.com.


Den elektroniske cigaret ligner konventionelle cigaretter i forhold til udseende, rygeoplevelse, lugt og smag, men er en meget sundere og billigere måde at ryge på. Den kan bruges som et alternativ til at stoppe med tobaksrygningen. Vi vil endda gå så langt og sige at det er det bedste stop rygeprodukt der eksisterer på markedet i dag.


Top-Cigarette.com er i dag markedets største udbyder af høj kvalitets elektroniske cigaretter og du kan nu nemt, hurtigt og sikkert bestille dine cigaret produkter direkte fra din hjemmecomputer.
Når vi har modtaget din bestilling, pakker og sender vi din ordre med track og trace så du kan følge din bestilling lige fra du har afgivet bestillingen til du modtager produktet på din adresse.

Hvorfor ryge kræftfremkaldende tjære cigaretter som koster en formue – når du kan ryge sikre naturlige nikotin cigaretter som sparer dig 50% på dine rygeomkostninger?

Svaret er simpelt!

Prøv vores elektroniske cigaret i dag og stop rygning af farlige tjære cigaretter.

Forbedre dit helbred og dine omgivelser nu.

www.Top-Cigarette.com