Få de mærkelige kropssignaler til at forsvinde

Date Added: juni 3, 2010

Author: Jesper

For tre siden blev jeg pludselig ramt af nogle symptomer, der kunne tyde på, at noget var galt. Til at starte med oplevede jeg en sovende fornemmelse i det yderste af langfingeren i min venste hånd. Den mærkelige fornemmelse kom og gik. Næste dag efter frokost fik jeg med et sure opstød, som forsatte hen af eftermiddagen. Senere i bilen da jeg kørte hjem fra arbejde, fik jeg det rigtig skidt. Jeg fik kraftige opstød af mavesyre og måtte holde ind til siden. De sure opstød startede igen om natten. Dagen efter meldte jeg mig syg og besøgte lægen. Jeg fortalte ham bekymrende om mine symptomer. Lægen konstaterede, at mit blodtryk var langt over det normale og at det måtte være stress relateret.

Allerede samme dag som symptomerne viste sig første gang valgte jeg at leve sundere. Så jeg stoppede med at drikke kaffe, spiste mere sundt og begyndte at løbe ca. 5 gange om ugen. Det hjalp desværre ikke ret meget, da de mærkelige symptomer forsatte og det bevirkede, at jeg ikke kun sove om natten. Jeg vågnede gennemsvedt op og kunne ikke falde i søvn igen. Efter en måneds tid med besynderlige symptomer, var mit blodtryk stadig for højt og nu begyndte jeg også at blive svimmel. På internettet søgte jeg efter alternativ behandling, men der kunne jeg heller ikke finde svar på mine symptomer.

Jeg gik til lægen flere gange og han kunne ikke forklare, hvorfor jeg havde de symptomer. Jeg var blevet grundigt undersøgt og jeg fejlede fysisk ikke noget. Lægen sagde, at jeg burde prøve at gå til Yoga og ikke bekymre mig over mine symptomer. Han fortalte mig, at der var mange andre med de samme symptomer som mig. På lægens opfordring meldte jeg mig til en prøvetime på et Yoga hold, hvor stilen Astanga Yoga blev udøvet. Jeg synes, at det var fantastisk og fra den dag var jeg bidt af Astanga Yoga. Yogaen er meget fysisk betonet og man sveder rigtig meget. Kroppens affaldstoffer forlader kroppen med sveden og det er derfor vigtigt, at man sveder mest muligt. Udover at føle sig fysisk udfordret, når du dyrker Astanga Yoga, så slapper kroppen af på grund af de dybe vejrtrækninger. Kroppen kan simpelthen ikke spænde, når vejret trækkes dybt. Efter Yoga udøvelse vil du opleve samme følelse, som efter en god omgang massage. Efter ca. et halvt års Yoga træning forsvandt flere af de uforklarlige symptomer, som jeg oplevede. Jeg følte mig ligeledes mere rolig og veloplagt. I dag har jeg ikke flere af de besynderlige symptomer og jeg udøver stadig Yoga fire til fem gange om ugen. Efter min mening kan Yogaen hjælpe dig af med stress og kan forebygge. Som en bonus vil du opleve en markant forøgelse af fysisk styrke og i spejlet vil din krop se flere år yngre ud.